Assalamualaikum dan hai sekali lagi. Puanbee tengah rajin nak menulis ni. Meh nak kabo kan promosi terkini sempena 11.11. Semua website online sibuk la buat promosi 11.11 ni. Puanbee pun sibuk la ambik tahu kot kot ada yang berkenan kan. Pssstt 11.11 besday anak lelaki saya. Meh bagi hadiah meh. Ada yang berhajat nak fly fly dengan keluarga sempena cuti sekolah atau korang yang dah memang kerja 24 jam fly tu mari lah tengok promosi terkini TRAVELOKA. Jangan lambat bertindak nanti melepas. Pada 10.11.17 11.11.17 12.11.17 Traveloka mengadakan promosi pergi ke mana sahaja. Minimum 2 pax termasuk penerbangan pergi balik.  …
Assalamualaikum dan hai semua mama dan papa … kali ini saya nak review satu jenama lampin pakai buang iaitu Goo.N. Asal usul diapers ini dari Jepun . Jadi teknologi yang di gunakan pun mestilah teknologi Jepun ya. Biasalah saya menggunakan diapers saiz L untuk si model bertuah di bawah ini. Syamim namanya .. 2 tahun ++ . Ermm best ke tak diaper Goo.N ini ? klik : BIG BABY FAIR – UP TO 80% LESS Didalam gambar di bawah menunjukan muka depan bungkusan diapers Goo.N ini. Di hadapan nya sudah di nyatakan Goo.n boleh menerima sebanyak 5 x cawan air dan …
Anda sukar mencari perfume/pewangi kegemaran yang tahan lebih lama ? . De’Xandra perfumes jawapannya!! Pewangi De’Xandra adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA SETANDING original.Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia bagi memudahkan PENGGEMAR PEWANGI memilih. Keterangan Produk:- Produk bumiputra (halal) Tahan Lama (more than 8 hours) Mudah di bawa ke mana-mana (ringan) Pati Original & Alkohol First Grade Setanding Produk Antarabangsa Haruman terkenal (TOP perfume) – Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA Boleh di bawa SOLAT READY STOCK Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia 35ml …
MyCyberSale akan bermula pada 29 September – 1 Oktober 2014 ,bagi mereka yang masih samar-sama , apa itu MyCyberSale ianya adalah kempen membeli-belah dalam talian. MyCyberSale adalah sebuah program dari kerajaan Malaysia dan diterajui oleh MDeC (Perbadanan Pembangunan Multimedia) . Ianya adalah berita yang sangat hebat buat peminat membeli belah secara online , anda dapat menikmati diskaun terhebat sehingga 90% diskaun untuk produk yang di tawarkan oleh mereka yang turut menyertai program ini. Sempena MyCyberSale 2014, nile.com.my juga tidak ketinggalan menyertai program ini , bagi bersama-sama dengan kerajaan Malaysia. Dipercayai mereka yang meyertai MYCyberSale akan memberi potongan harga terbaik di …
Butik Online Malaysia kini mengadakan promosi sempena ulang tahun pertama pembukaan butik online mereka dan juga sempena Hari Raya Haji yang akan tiba tidak lama lagi. Sekarang memang banyak butik online di Malaysia ni. Nak kena pilih betul-betul yang mana satu memberi perkhidmatan terbaik , itu yang susah. Sasaran butik online dah tentu pelanggan dari kaum wanita macam saya. Walau apa pun setakat ini saya membeli belah secara online , alhamdulillah jumpa penyedia butik online yang memberi perkhidmatan terbaik dan puas hati ( kalau tak puas hati pun kita blogkan jugak kan ??  ) Jika korang nak cuba membeli di …