Tips Kecantikan : Kenali Jenis Kulit Muka Sebelum Membeli Produk Penjagaan Muka

Tips Kecantikan : Kenali Jenis Kulit Muka Sebelum Membeli Produk Penjagaan Muka

Sebagai wanita atau gadis-gadis mesti pernah mencuba pelbagai jenis produk penjagaan wajah bukan ? Mesti sangat ambil berat akan penjagaan kulit muka kan ? sebelum korang beli produk penjagaan wajah seperti pencuci muka , pelembab , penyegar , masker dan .sebaginya barulah tahu jenis kulit muka dahulu sebelum membeli produk tersebut , ini penting untuk […]

Abang Boleh Pakai Tak Benda tu ?

Abang Boleh Pakai Tak Benda tu ?

Ahaaa .. sekali puanbee pun dah terjebak guna produk mary kay tau! aii tak kan promot gedebuk gedebak pastu tak pakai produk tu kan , mesti lah pakai .. dah seminggu dah ni dapat satu set produk Mary Kay , beli dari Juenita sani dari blog tetikus rusak tuuuuu ~ Yang pasti lepas cuba pakai […]

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , […]

Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , […]

Aktiviti Menarik Mary Kay Beauty Workshop (16 OCT 2011)

Aktiviti Menarik Mary Kay Beauty Workshop (16 OCT 2011)

– Sticky post – Jooommmm la ramai-ramai memeriahkan Aktiviti menarik ni !!! Dengan Bayaran Hanya RM10 Wanita , Suri Rumah , Aweks2 di alu -alu kan , sekali sekala mejaga diri kita kan .. jom !! Kerana dirimu begitu berharga .. RM10 dan dapat Free Gift ..pergghhh .. sekian , saya teringin gakss nak pergi […]