Articles Tagged with produk mary kay

puanbee27/09/2011

Saya dapat foundation free , korang ada ?? jangan jeles na.. oleh kerana saya dah lama teringin nak tengok a.k.a membelek-belek dulu sebelum membeli foundation jenama Mary Kay dari puan Juenita , so puan Juenita datang memberi terus foundation tu kat saya ..perghhh .. ” jue ko memang terbaikkkk ”

Masa jue datang punyalah seronok berborak dan melayan anak-anak sampai kitaorang lupa untuk bergambar .. hukhuk sedih ..tak pe next time kita jumpa lagi ..

foundation mary kay yang best!
foundation mary kay yang best!

Kulit saya jenis kuat berpeluh , bila pakai make-up , apa-apa make-up lah mesti tak kekal lama , so benda paling nak nampak kan kulit cantik adalah foundation , lain-lain tu tak ler kisah sangat heheheh .. kulit dah lincin okey ye! tapi tetap nampak tak serata, gelap , kusam dan sebagainya ..

Eh suri rumah tak perlu lah berfoundation bagai ..

Sapa kata ? Perempuan tetap perempuan walaupun suri rumah , kalau perempuan tak buat semua ni seolah-olah hidup tak meriah ..setuju tak ? heheheh …

Setakat ni saya hanya sesuai pakai satu je jenis foundation , iaitu jenama Mustika ratu , jenis stick … itu je yang sesuai dan selesa pun tak boleh pakai lama-lama sebab foundation itu jenis menutup liang pori-pori , bila pakai lama sikit mula rasa ada benda menebal di muka ni ..

Saya memang dah selalu mencuba foundation , kebanyakkannya buang je tak pun bagi kat adik-adik sebab tak sesuai ..sayang duit weiii ..

sebelum pakai apa-apa
sebelum pakai apa-apa

Tapi lepas cuba foundation mary kay ni best juga , tubenya kecik je korang .. tapi nak pakai nya hanya ambil sedikit , picitkan dihujung jari ..titikkan di muka dan sapu rata ..

Mula-mula saya punyalah picit dan tenyeh banyak-banyak macam foundation lama saya .. sudahnya dah rupa opera cina , basuh sekali guna sabun tak tanggal pula tu .. lepas basuh berkali-kali ..saya cuba sapu lagi ..ambil sedikit je ..dan sapu rata ..lepas tu muka saya berpeluh balik macam biasa .. dan foundatin Mary Kay tak tanggal dan tetap selesa dimuka saya .. itu yang penting ..

selepas pakai foundation Mary Kay
selepas pakai foundation Mary Kay

Korang boleh tengok sendiri lah muka saya tanpa foundation dan dengan foundation .. hahah .. tudia siap tunjuk bukti lagi uh… bukan nak bodek-bodek ke apa , Mary Kay memang best lah korang .

Saya walaupun duk rumah je , tapi saya malu kalau muka tak berbedak depan suami .. korang cam mana ?

Sekian
Nak beli foundation marykay leh ler email je pada Juenita ( juanitaasani@yahoo.com ) atau telefon beliau di 019-3049345

Dan satu lagi , kita rancang nak buat perjumpaan KSRS termasuk buat aktiviti yang menarik , kita buat hand spa , lips spa , eye care , facial session , make-up session .. dan banyak lagi ..korang nak tak join ????

Please follow and like us:
follow subscribe - Ada Beza Tak Foundation Mary Kay dengan Foundation Lain ?0

puanbee23/08/2011

Sponsor post penaja kontest hari raya puanbee.com 🙂
FragranceWomensHero semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya update lepas raya ..

berbalik kepada sponsor kali ini yang menaja Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 kepada peserta bertuah kali ini adalah admin kepada blog Tetikusrusak.net

Juenita nama beliau , so korang boleh lah mula berkawan dan berkenalan dengan juenita ni , wanita berkerjaya dan rajin mencari side income dengan menjadi pengedar produk mary kay , saya suka dan tabik wanita begini berusaha dan terus berusaha untuk berjaya dan mengubah cara hidup … Untuk menambah keyakinan korang , sila tatap wajah Juenita selaku Beauty Consultant untuk produk Mary Kay

Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?
Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?

saya sendiri tertarik dengan produk mary kay ini selepas baca dan tengok gambar disini wah wanita kalau dah berjaya dan mempunyai pendapatan , memang berseri-seri tak percaya ? sila lah klik pautan di atas ..
Rangkaian barangan mary kay terdiri daripada CUSTOMISED SKIN CARE, ANTI-AGEING SET, WHITENING SYSTEM, ACNE-PRONE SKIN, Skin Supplements, LIP AND EYE CARE & COSMETICS, BODY CARE COLLETION, & FRAGRANCE

“Kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan yang lumayan menjadi “beauty Consultant” dalam bidang mary kay, boleh la emelkan kepada juanitaasani@yahoo.com dengan tajuk “Berminat untuk Beauty Consultant”

Saya mencari suri rumah yang bersungguh-sungguh untuk menjana pendapatan dalam bisnes Mary Kay. Modal serendah RM180 dan anda mampu mengubah nasib keluarga anda.

(more…)

Please follow and like us:
follow subscribe - Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini0