Mary Kay : Sebelum Dan Selepas
Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di buat ? selain dari mengahadap blog, pun bosan jugak.. Jadikkkk.. meh lah kita asah bakat …asah tau bukan sharp seperti biasa set make-up yang digunakan adalah Mary Kay Eye shadow , eye liner , foundation , bedak kompak (jenama maybelline sebab tak beli lagi bedak …
Suka “Make – Up” Tak ?
Saya suka , tapi saya memang tak pandai make-up langsung dan saya bukan jenis yang suka mebelek-belek buat sesuatu dengan masa yang lama, oh itu bukan saya ..Tapi biasalah dah nama pun perempuan mesti suka punya nak Make-up , dan saya tengah nak belajar make-up ni pula.. boleh tacap diri sendiri agar nampak cantik sudah lah.. Bercerita pasal make-up,dulu-dulu selalu juga kalau saya tak jadi buka restoran tu saya nak buka butik pengantin dan solekkan pengantin , ahaks.. mungkin memang bukan takdir saya tuk solekan muka orang ni ,tengok nyah make-up orang lagi gorjes… Tengah kumpul set make-up marykay dari …
Rutin Harian Untuk Muka Bersih Dan Ceria
Memang dah jatuh cinta sangat dengan produk Mary Kay ni , kini dah pun dapatkan pencuci muka ke dua dari Mary Kay , memang sangat puas hati , cuma nak rekemen kan korang .. kalau dah biasa guna pencuci muka berbuih tu pilih pencuci muka NO3 , jika pilih NO2 , akan jadi seperti saya , asyik rasa janggal dan serba tak kena , sebab nya pencuci muka Mary Kay No2 jenis tak ada sabun , seolah-olah sapu susu je ke muka , tak puas rasanya bila tak ada sabun dan buih2 ketika cuci muka .. hahaha. (orang perempuan je …
Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan
Kepada para wanita di luar sana .. anda diseru untuk menyertai Majlis Grand anjuran Mary Kay pada 7 & 8 januari 2012 ini .. ?saya tak jadi pergi lah Majlis ni ada hal sikit so saya pergi pada 8 januari tu ?ke My Agro Hypermart Jom lah percuma je pun .. saya suka lah sibukkan diri begini korang ? baru tak ada streesssssss … MARYY KAY Invitation Card (1) Jika berminat untuk datang ke mana-mana majlis pun , seperti biasa lah kan ..hubungi Puan Juanita segera sebelum majlis berlangsung untuk cop tempat .. nak jadi jelita tak ? kalau nak …
Mary Kay Beauty Workshop Bangi 4 December 2011
Jemputan khas untuk semua wanita bagi menyertai Mary Kay Beauty Workshop bertempat di Bangi pada 4 December 2011 ini , Kepada sesiapa yang berada di kawasan bangi atau tempat yang berdekatan jom lah sertai Mary Kay Workshop ini , untuk mendaftar sila hubungi Puan Juanita segera , Bayaran RM15 sahaja. Dalam Beauty Workshop Mary Kay ini nanti akan ada pelbagai aktiviti seperti dalam entri ini .. Kalau tak dapat pergi pada 4 Disember ini korang boleh juga tetapkan temujanji untuk mengadakan Beauty Workshop di tempat sendiri dengan tarikh dan hari yang lain mengikut kesesuaian masing-masing , hubungi Puan Juanita seperti …
Tips Kecantikan : Kenali Jenis Kulit Muka Sebelum Membeli Produk Penjagaan Muka
Sebagai wanita atau gadis-gadis mesti pernah mencuba pelbagai jenis produk penjagaan wajah bukan ? Mesti sangat ambil berat akan penjagaan kulit muka kan ? sebelum korang beli produk penjagaan wajah seperti pencuci muka , pelembab , penyegar , masker dan .sebaginya barulah tahu jenis kulit muka dahulu sebelum membeli produk tersebut , ini penting untuk menjamin kita beli barang dan berbaloi Biasa golongan remaja adik-adik saya lah , ada 4 orang adik , 3 perempuan sorang lelaki , walaupun lelaki kemain suka benda-benda gini entah nak nampak macho lagi kacak katanya. Mereka selalu mengadu sukar untuk menentukan jenis kulit mereka. …