Tiara Beach Resort @ BEST WESTERN Prima Inland Sea Resort

BEST WESTERN Prima Inland Sea Resort atau di kenali sebagai Tiara Beach Resort. Bunyi je macam ada laut , tapi tak ada laut disini .. nak mandi laut kena pergi pantai Port Dickson …  Teluk Kemang dan deretan pantai yang lain. Cuti sekolah yang lepas , saja bawa anak-anak datang sini memandangkan kami ada kenal taukey yang membuat perusaan homestay , dia pula beri diskaun 50% jadi datang je la …. dekat je dari Ampang KL kan .. sumber gambar :  http://www.tiarabeachresort.org/ Lebih kurang macam ni la pemandangan nya pada hari tu .. kat sini la anak-anak main sampai tak…

Continue reading

Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr … Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya … Nak info ke ? Nanti la …. update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk … Please follow and like us:200

Continue reading