Info terkini Jerebu : Status Sekolah di KL , Putrajaya Dan Selangor pada 25 Jun (Esok)

Info terkini jerebu selepas tengok berita dan walaupun saya masih menunggu sms dari pihak sekolah tentang status persekolahan untuk anak saya di kawasan selangor dan berdekatan kuala lumpur. Nampak nya .. oleh kerana IPU di bawah paras 300 maka esok ( 25/jun) anak-anak akan kembali bersekolah. Sekolah akan di buka seperti biasa. Tetapi ibu bapa mempunyai pilihan sama ada nak hantar ke sekolah atau tidak mengikut kesihatan anak masing-masing. petikan berita mstaronline.com Mask untuk anak pula takde , harap ada di edarkan di sekolah esok .. ¬† ūüôā harap cepat la masaalah jerebu ini berlalu .. tengok berita Riau pun‚Ķ

Continue reading

Mandi manda di kolam ayer panas

kolam air panas

Update pendek ringkas dan padat , haha biasalah bila balik kampung memang penuh dengan aktiviti .. seronok sangat kalau duk di taiping ni .. jika sesiapa yang secara tak sengaja singgah di taiping boleh lah bawa keluarga terjah ke kolam ayer panas di trong taiping , bayaran murah bangat. Bayaran mandi kolam air panas trong  RM2 Untuk dewasa dan kanak-kanak BiliK RM3 Bilik VVIP RM10 kesimpulannya kolam ni sesuai di bawa anak-anak , kolam air panas ni terkenal dengan pelbagai kebaikkan untuk badan , selain dari tu kolam ni panas secara semuljadi , budak-budak kemain seronoknya .. kalau ada typo…

Continue reading

Makan di D’Malee Classic Seafood

Salam……. pukul betapa bertolak sekarang singgah di lumut dulu , walau hati ni nak sangat cepat sampai .. tapi kita kena ikut apa kata driver .. Anak-anak masing2 dah macam-macam bunyik .. cepat lah ayah .. cepatlah ayah …. Singgah rumah bujang memang ayah depa tak kasi kami turun dri kereta lah jawabnya .. sempat update blog ni … mai layan kedai makan yang kami singgah ni , sedap .. kalau korang tersinggah lumut boleh lah terjah kedai ni … Please follow and like us:200

Continue reading