formula alpha lipid sdII

SD2 : Kelebihan Di Dalam Setiap Tin Alpha Lipid SDII

Alpha Lipid SDII mempunyai kesemua yang anda perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangkamasa panjang.SDII hanya lemak sahaja  100% tanpa mengganggu otot! Jika anda ingin mendapatkan SD2 secara online sila rujuk Pakej Alpha Lipid SD2 disini  — > Pakej Alpha Lipid SD2  atau cara pembeli online disini –> Cara membuat pembelian alpha lipid sd2 

formula alpha lipid sdII

Di dalam setiap tin SD2 terdapat :

  1. Tambahan ekstrak green tea yang mana boleh membantu di dalam peningkatan metabolisma ,
  2. Meningkatkan penggunaan tenaga ,
  3. Merangsang badan untuk membakar lemak ,
  4. Terdapat bahan antioksida yang kuat. SD2 juga dapat memelihara jantung
  5. Mempunyai kelebihan sebagai antibacterial dan antiviral.

Sd2 juga mempunyai pertambahan serat yang dapat membantu.

  • Sistem penghadaman perut anda (melawaskan pembuangan air besar)
  • Di dalam memberi rasa kenyang lebih lama dan ianya dapat mengelakkan Gastritis

Alpha lipid sd2 mempunyai formula tinggi protein di mana dapat. 

  • Menguatkan jisim otot .
  • Meningkatkan metabolisma.

Di dalam kandungan SD2 ini juga mengandungi Alpha Lipid

  • Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien dan vitamin yang lebih baik.

Semua kebaikkan yang di nyatakan di atas , berfungsi untuk pengguna Alpha Lipid SDII merasa :

  1. Tiada kesan kelaparan yang melampau
  2. Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis
  3. Kawalan gula di dalam darah lebih baik
  4. Merangsang tindak balas insulin lebih berkesan
  5. Lebih bertenaga (tiada keletihan ketika berdiet)
  6. Memelihara jisim otot dan tona kulit agar tidak mengendur

Kini Puanbee.com telah pun menjadi dealer untuk produk Alpha Lipid SD11 , wakil dan ejen untuk adik saya sendiri. Jika berminat sila call / sms saya di 012 : 24636338 (Puanbee) . Sila lihat kedai online puanbee untuk maklumat lanjut juga.  SINI

pengedar alpha lipid sd2 halal

Susu Alpha Lipid SD2 : Bagaimana ianya bertindak? Pengedar Alpha Lipid SDII

pengedar alpha lipid sd2 halalIni adalah iklan ALPHA LIPID SD2 oleh Puan Mia Adlin ( 010-221 9220 ) Atau hubungi admin sendiri 012-2463638 latifah . post melekat selama 24 jam.  Sekarang memang sana sini dengar dan nampak orang bercakap-cakap pasal Alpha Lipid SD2 ni. Sejauh mana kebersanannya  ? kenalah cuba dan buat testimoni atas diri sendiri dulu. Tapi saya pernah dapat testimoni menakjubkan dari kawan sendiri juga. Macam best kan ? sebelum tu kalau sesiapa hendak cari pengedar Alpha Lipid SD2 di internet ni boleh lah hubungi Puan Mia Adlin di nombor yang saya sertakan di atas yek ..

alpha lipid SD2 halal ke ?

Alpha lipid SD2 adalah Halal 

Adakah anda gemuk / obes? Jangan bimbang kerana anda tidak keseorangan. Berdasarkan statistik Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), sebanyak 16.8juta rakyat Malaysia kini menghadapi masalah lebihan berat badan. Ia tidak hanya melibatkan kaum wanita, malahan turut melanda kaum adam.

Namun, lambakan produk pengurusan badan di pasaran membuatkan anda keliru untuk memilih produk yang selamat dan berkesan. Dengan pelancaran produk Susu Alpha Lipid SD2, persoalan tersebut tidak lagi menjadi masalah. Produk ini telah terbukti menurunkan sehingga 2-5kg dalam masa seminggu dan seterusnya mengekalkan berat ideal anda.

testimoni pengguna alpha lipid sd2

Apakah Susu Alpha Lipid SD2?

Alpha Lipid SD2 merupakan campuran komprehensif protein isolate bukan GMO, serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Produk ini membantu anda dalam proses pembakaran lemak dalam badan secara semulajadi yang menghasilkan keton dan disebut sebagai ketosis.

Alpha Lipid SD2 merupakan program pengurusan badan yang pertama mengamalkan teknik diet tanpa berlapar, di mana anda tidak perlu meninggalkan rutin pemakanan harian anda sepanjang tempoh berdiet. Oleh itu, anda tidak akan merasa letih dan lesu walaupun proses pembakaran lemak sedang rancak berlaku dalam badan anda.

kurus dengan alpha lipid sd2

Formula Efektif Alpha Lipid SD2

Kandungan semulajadi Alpha Lipid SDII adalah lengkap untuk menggalakkan proses penurunan berat badan dan seterusnya mengekalkan kelangsingan anda dalam jangka masa panjang:

  1. Ekstrak daun teh hijau (green tea) membantu meningkatkan metabolisma dan penggunaan tenaga. Selain itu, ia juga adalah antioksida yang kuat
  2. Formula tinggi protein memperbaiki jisim otot dan turut meningkatkan tahap metabolisma
  3. Tambahan serat/ fiber membantu sistem penghadaman (melawaskan) dan memberi rasa kenyang lebih lama (elak Gastritis)
  4. Formula Alpha Lipid bertindak untuk penyerapan nutrien dan vitamin yang lebih baik dan berkesan
  5. Kelebihan Alpha Lipid SD2
  6. Selamat dan Efektif kerana berasaskan bahan semulajadi
  7. Telah menghapuskan 6000 tan lemak seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran
  8. Menurunkan berat badan tanpa diet ekstrim, anda perlu makan seperti rutin biasa
  9. Menegangkan kulit dan tiada gelebehan kerana berasaskan protein soya
  10. Mengurangkan masalah berkaitan obesiti spt sakit lutut, darah tinggi dan kencing manis
  11. Menjimatkan (kos penurunan per KG lebih murah) dan mudah (semua dalam 1 produk)
betul ke boleh kurus dengan alpha lipid SDII

Bagaimana Mendapatkan Alpha Lipid SD2?

Sudah tiba masanya anda melupakan diet yang lama dan beralih kepada produk pengurusan Susu Alpha Lipid SD2 yang terbukti mudah, selamat dan berkesan.

Namun, anda masih perlu berhati-hati dengan produk tiruan yang hadir dalam pasaran. Dapatkan produk Alpha Lipid SD2 yang tulen, hanya dari pengedar yang bertauliah.

Sila hubungi Puan Mia Adlin (010-221 9220) atau layari blog beliau di www.rahsiaslimdiet.com untuk sebarang pembelian/ info lanjut berkenaan produk.

Atau hubungi admin sendiri 012-2463638 latifah