PeahQueen Kawasan Ampang KL

PeahQueen produk lama tapi baru di pasaran. Hanya dengan mengambil satu sachet sehari kulit anda akan berubah. Tak perlu selfie guna kamera 360 lagi. Tak percaya mai lah cuba. Jika korang nak cod kawasan ampang boleh hubungi saya. Saya dah pun daftar menjadi ejen Peah Queen secara tidak sengaja. Panjang sangat story dia. Malas nak cerita. Saya dah guna peahqueen sebelun dapat nama peahqueen lagi. Saya bukan nak putih. Ada sebab lain saya gunakan Peah Queen ni. Antara nya jerawat yang sangat banyak di belakang badan. Tak tahu dah nak buat apa. Scrub selalu tu. So saya cari lah supplement pula. Lagi pun saya peminat kopi kena ambil supplement yang sesuai di gandingkan dengan kopi. Dan yes .. Peah Queen boleh di amalkan serentak dengan kopi. Tak ada masaalah. 

Apa yang saya dapat ? setelah mengamalkan 2 sachet setiap hari (saya nak cepat dapat kesan ) kulit ke merah merahan. Jerawat di belakang dah kurang. Tak lah gatal merenyam sangat. Kulit kering di buku lali pun dah jadi lembut. WOW.
PEAH QUEEN persis korea

KANDUNGAN DI DALAM PRODUK Peah Queen

  • KOLAGEN IKAN TALAPIA,
  • PAPAYA(BETIK)
  • Serbuk Mutiara
  • Vitamin C
  • Astaxanthin
  • Mix Berry

INFO PRODUK PEAH QUEEN:

  • Tidak perlu ada cop KKM (MAL)/(NOT) kerana ianya adalah FOOD SUPLEMENT dan bukannya produk KESIHATAN dan KECANTIKAN

Cop / Pengiktirafan Pada Produk dan kilang:

  • Kilang bertaraf GMP
  • Produk BUATAN MALAYSIA semestinya

harga peahqueen 1

TESTIMONI PEAHQUEEN. 

Read More

Mencuba PERLAKING agak agak putih tak ?

Akhirnya terjebak , PERLAKING ni sejak akhir-akhir ni banyak betul kontrovesi nya. Tak tahan hari hari orang cerita pasal perlaking je. Lepas satu satu. Saya jadi geram. Tapi saya cuba bukan sebab nak glamor cantik dan putih sangat pun. Kawan saya dah cuba dan dia hantar mesej macam ni. ” Kakza dah cuba perlaking , ok … sapa nak cuba cuba lah. kakza rekomen , ok sangat sangat ..suami kakza pun cakap. CUMA Kakza alah ikan , jadi gatal gatal sikit di muka.” kata kakza tu. Ok dari segi apa ?

perlaking

PERLAKING BERKESAN KE ?

Ok tu dari segi , susu bertambah , rambut kurang gugur katanya. Saya pun nak cuba lah memang rambut gugur sokmo ..dah lah tu kepala gatai. Tak tahu nak guna syampoo apa lagi dah. Maka kita cuba kot kot kurang vitamin , kollagen dan sebagainya … dan satu lagi … ambil perlaking tak perlu pantang kopi. Saya peminat kopi. Eh peminat ke penagih kopi ni.. SENDIRI TAK PASTI.

OK ..Perlaking dalam gambar ni pack baru , warna putih .. saya ada beli perlaking pack lama yang dah jadi nama PEAHQUEEN tu. Tapi belum sampai .. nanti je lah kita review rasa ke dua-dua pack ni. Mana mana pun sama je lah kot. Yang beza sikit tu harganya je lah kan. Saya pengguna belasah je la.Tak ok kang kita stop beli yang lain pula.

Ada yang dah cuba ? ok tak ni ?

KLIK BANNER DI BAWAH UNTUK INFO :