Open order baju PRA sekolah – Tshirt putih dan seluar sukan biru

Dah beli baju-baju dan kelengkapan anak masuk ke sekolah ke ? saya masih belum beli apa-apa , baru beli kain untuk di jahitkan bat baju sekolah anak-anak. Tak ada anak masuk PRA atau Tahun 1 , jadi rilek lah . Saya nak open order baju sukan PRA sekolah atau anak – anak  tahun 1 akan pakai baju ni ( sementara nak dapat baju sukan ). Tshirt Putih berkolar , boleh order lengan pendek atau lengan panjang. Seluar track warna biru gelap. Ni pakaian standart lah tahun 2018. Kalau tak sempat beli di pasaraya beli lah dari kami. Kualiti di jami top top.

  • RM25 je per set LENGAN PENDEK
  • RM27 per set LENGAN PANJANG.

Seluar rm15
Baju putih lengan pendek rm10
Baju putih lengan panjang 12

** Untuk size 32 ke atas tambah RM2 dari harga sebenar

 

 

Kain putih nila
Tebal dan berkualiti dr segi jahitan dan kain.Tip top
Size 24 ke 30

kenapa kena beli dengan kami ?

Jahitan berkualiti dan kain pun berkualiti. Kemas dan selesa buat anak kita.

nak tak ? meh laa … beli 4 set ke atas percuma postage ke semenanjung. Kecuali sabah sarawak kena tambah RM5

beli 1 – 3 helai – postage rm8 sm / rm10 ss
beli 4- 6 helai  – postage rm10sm / rm13 ss
beli 6 – 10 helai  – postage rm15  sm / rm18  ss

kalau lebih : boleh tukar guna skynet atau citylink untuk banyak helai dan berat

 

Promosi beli 4 pasang  – postage FREE utk sm / RM 5 ss  ( TAMAT 1/1/2018 )

whatsapp pun boleh : 011-32095406