Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?

Salam Bahagia 🙂 ermm lambat nk buat kesimpulan cerita nya ni , semalam tengok sikit je .. lewat tengok nora elena .. terlepas setegah jam pertama .. tak pe lah belasah je lah tengok online pun boleh kan .. ermmm korang rasa cam mana ? sama tak dengan apa yang ada dalam novel tu ?? […]

Dia pergi dah sebulan ..

Dia pergi dah sebulan ..

salam bahagia semua 🙂 semalam saya pergi lah bawak anak2 jejalan nak mencari rumah sewa untuk kakak saya .. dah lama tak keluar tanya khabar jiran2 .. lepas tu singgah lah di rumah seorang kakak ni .. dulu selalu je singgah di rumah dia anak main2 disitu .. selalu jugak anak saya kena marah dengan […]

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

**HOT MARKET** Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules 60 Softgel Capsules / 500mg each RM 39.90 (Semenanjung Malaysia) RM 43.90 (Sabah dan Sarawak) UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/ ATAU : SMS / WHATSAPP : 011-32095406 Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran, VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan […]

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Salam Bahagia 🙂 ececeeehhh sakit gigi lak , tapi tengah layan nora elena episod 17 ni memang best ..ahak ahak dah termelekat pulak …. jadi sambil – sambil tu meh layankan Profile Hero Dalam darama Nora Elena iaitu Aaron aziz ataupun Seth Tan .. PROFIL AARON AZIZ Nama: Aaron Aziz Umur: 35 Warga negara: Singapura […]

Punya lah kan !

Huhuhu semalam dah mula rasa tak sedap badan , dah makan panadol , hari rasa macam nak demam , tapi tak panas apa pun , badan je lemah – lemah je rasa , tak larat nak hadap blog juga ni , tapi malam nih di gagahi juga .. Asyik nak tidur je tapi mata pejam […]

Download Dan Lirik Lagu Dan Bila Esok – Sofaz

Download Dan Lirik Lagu Dan Bila Esok – Sofaz

Sejak duk layan nora elena tu suka pulak dengar lagu ni , syahdu je bunyi nya , kenapa tah asyik terasa macam nak menangis je bila dengar lagu ni , Ada sesuatu di hati yang tak dapat di luahkan ..erm ntah lah pendam lagi baik , layannnn lagu nih nk download pun boleh ada sediakan […]