Dia pergi dah sebulan ..

salam bahagia semua 🙂
semalam saya pergi lah bawak anak2 jejalan nak mencari rumah sewa untuk kakak saya .. dah lama tak keluar tanya khabar jiran2 .. lepas tu singgah lah di rumah seorang kakak ni .. dulu selalu je singgah di rumah dia anak main2 disitu .. selalu jugak anak saya kena marah dengan nenek disitu .. kelmarin pergi rumah kakak tu .. tanya dia nenek apa khabar ? nenek tu memang garang tapi kena faham lah orang tua memang gitu kan …

tau apa jawapan kakak tu .. dah sebulan nenek kembali ke rahmatullah … astafirullah al azim .. saya boleh tak tahu jiran2 ada yang meninggalkan dunia .. ini lah dia kalau kita tinggal di rumah flat/ apartment .. buat hal sendiri sampai tak tahu apa jadi disekeliling … kakak tu cakap .. ko duduk jauh , block lain tak tahu tak pe juga .. ini atas bumbung pun tak tahu juga .. erkk.. tengok .. kalau kita tak peka .. semua kita tak ambil tahu .. sampai masa kita nanti siapa nk ambil tahu ?

ermm rasa bersalah pada kakak tu … tapi tak de siapa sampaikan pun 🙁 rindu pulak nenek yang suka marah2 tu ..

Dah sarapan ? meh tengok sarapan PB hari2 .. oat oat oat .. 3 mangkuk comel untuk anak2 yer..

Please follow and like us:
200

Elly mazlein bertunang comelnya gambar beliau

Salam bahagia korang 🙂

ermm baru tahu bahawasanya Elly mazlein dah pun bertunang .. saya sangat suka tengok elly mazlein , lemah lembut , manis dan manja je .. lelaki2 lagi lah kan .. Menurut Elly, mereka berkenalan sejak 2009 dalam satu pertemuan yang tidak dirancang melalui rakan. Seterusnya selang lima bulan selepas itu, mereka mula serius bercinta sebelum Azmi melamar Elly pada Februari lalu. Elly mazlein melangsungkan majlis pertunangan nya di ukit Kiara Equestrian Resort wooooo …. TAHNIAH buat elly mazlein ..moga sampai ke akhir hayat lah hendaknya …

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein

Nak info lagi baca lagi disini lah …
cerita ni dah basi , tapi saya suka Elly Mazlein .. saya tak pernah ambik pusing bab gossip yang dilemparkan terhadap artis kesayangan .. TAPI kalau artis tu sendiri yang tunjuk perangai buruk .. dah tentu tentu saya ambik pusing .. mungkin menyampah selamanya ….. Bye bye Gambit …

Please follow and like us:
200

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

**HOT MARKET**
Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules
60 Softgel Capsules / 500mg each
RM 39.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 43.90 (Sabah dan Sarawak)

UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/

ATAU : SMS / WHATSAPP : 011-32095406

Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran, VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect kerana dia bukan ubat. Rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita juga kena berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik.

Pengambilan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst semasa kehamilan adalah sangat bagus dan InsyaAllah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan.

CATALYST juga adalah sebuah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL. Pengambilan VCO bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana VCO juga berfungsi sebagai agen pelincir.

Virgin Coconut Oil - Softgel Capsules

Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules

Berdasarkan pengalaman pengguna VCO sewaktu hamil dan selepas melahirkan anak

1-Kurang masalah keletihan dan tidak bertenaga semasa bekerja.

2-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat/minyak walaupun berlaku perubahan hormon sewaktu hamil.

3-Sistem penghadaman lancar dan tiada masalah sembelit.

4-Tiada masalah keputihan sewaktu hamil.

5-Masalah kulit meregang/merekah dapat di atasi.

6-Kulit bayi cantik dan tidak jaundis.

7-Sentiasa bertenaga dan tidak letih (dalam tempoh 10 hari awal berpantang)

**Tidak salah berusaha kerana Allah telah memberikan pelbagai cara. Maka berusahalah dan redha pada ketentuan Allah. Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik buat hamba-Nya.**

(Kredit: eazy catalyst)

INFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB

( 1 )APA ITU VCO ? ‘VIRGIN COCONUT OIL’

( 2 )KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

( 3 )PENGAMBILAN VCO BAGI WANITA HAMIL

( 4 )CARA PENGAMBILAN VCO SOFTGEL

( 5 ) HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO

Please follow and like us:
200

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Salam Bahagia 🙂

ececeeehhh sakit gigi lak , tapi tengah layan nora elena episod 17 ni memang best ..ahak ahak dah termelekat pulak …. jadi sambil – sambil tu meh layankan Profile Hero Dalam darama Nora Elena iaitu Aaron aziz ataupun Seth Tan ..

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

PROFIL AARON AZIZ

Nama: Aaron Aziz

Umur: 35

Warga negara: Singapura

Status: Berkahwin

Isteri: Diyana

Anak: Danish, 3, dan Dwi, 1 tahun setengah

Website:

Please follow and like us:
200