Dia pergi dah sebulan ..

Dia pergi dah sebulan ..

salam bahagia semua 🙂 semalam saya pergi lah bawak anak2 jejalan nak mencari rumah sewa untuk kakak saya .. dah lama tak keluar tanya khabar jiran2 .. lepas tu singgah lah di rumah seorang kakak ni .. dulu selalu je singgah di rumah dia anak main2 disitu .. selalu jugak anak saya kena marah dengan […]

Elly mazlein bertunang comelnya gambar beliau

Elly mazlein bertunang comelnya gambar beliau

Salam bahagia korang 🙂 ermm baru tahu bahawasanya Elly mazlein dah pun bertunang .. saya sangat suka tengok elly mazlein , lemah lembut , manis dan manja je .. lelaki2 lagi lah kan .. Menurut Elly, mereka berkenalan sejak 2009 dalam satu pertemuan yang tidak dirancang melalui rakan. Seterusnya selang lima bulan selepas itu, mereka […]

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

**HOT MARKET** Virgin Coconut Oil – Softgel Capsules 60 Softgel Capsules / 500mg each RM 39.90 (Semenanjung Malaysia) RM 43.90 (Sabah dan Sarawak) UNTUK ORDER SILA KE :    http://vcocatalystblog.blogspot.com/ ATAU : SMS / WHATSAPP : 011-32095406 Selain bagus untuk kulit, kesihatan dalaman dan luaran, VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan […]

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Salam Bahagia 🙂 ececeeehhh sakit gigi lak , tapi tengah layan nora elena episod 17 ni memang best ..ahak ahak dah termelekat pulak …. jadi sambil – sambil tu meh layankan Profile Hero Dalam darama Nora Elena iaitu Aaron aziz ataupun Seth Tan .. PROFIL AARON AZIZ Nama: Aaron Aziz Umur: 35 Warga negara: Singapura […]

Tutorial Mengimport Blog Dan Export Blog Dari Blog Lama ke Blog Baru

Tutorial Mengimport Blog Dan Export Blog Dari Blog Lama ke Blog Baru

Tahu tak kita boleh mengimport dan meng export blog kita dari blog A – ke blog B.. sini nak ajar korang buat Mengimport Blog Dan Export Blog Dari Blog Lama ke Blog Baru Misalnya jika kamu nak buat blog baru untuk contest sahaja , maka kamu boleh import entry contest dari blog lama ker blog […]

Dah sampai pun !! Wee seronok nak sambut baby baru !!

Dah sampai pun !! Wee seronok nak sambut baby baru !!

Termenung aku , nasib lah si kakak aku tk marah sebab tk tolong dia kan , adei nak tolong tapi tak boleh ..ermm..tak pe lah nak buat cam mana , nih barang yang di order dari kak yong dah pun sampai , teruja nak pergi serah kan pada kakak nuh tapi tak boleh lagi , […]