Buku yang entah bila nak hadam

Buku yang entah bila nak hadam

Bila tengok buku je kepala pening , asal kepala pening saja saya tengok buku. Entah bila nak hadam baca buku-buku ni , koleksi makin bertambah dari sehari ke sehari. Tapi kalau buku jenis E-Book tu saya boleh habiskan cepat , hairan bin ajaib. Semangat nak membaca buku di tangan makin pudar. Blogger harus membaca kata-kata seorang otai blogger. […]

Diet tips dan testimoni kurus dari @qaqajamal

Diet tips dan testimoni kurus dari @qaqajamal

Diet tips dan testimoni kurus dari @qaqajamal ini mengikuti seminar jom kurus , Membeli E-book dan ketahui cara sebenar untuk kurus dan mengira kalori yang di perlukan untuk tubuh badan dan seterusnya mengamalkan segala apa yang telah di pelajari, memamg betul-betul berkesan. Jika sebelum ini saya beri tips kurus , tetapi sekarang testimoni kurus pula. […]

Motivasi Keputusan SPM : belum berjaya ..

Degupan jantung  bertambah kencang hari ini, 21 Mac 2012 ,  bagi 468,808 orang pelajar  yang mengambil keputusan peperiksaan SPM tahun 2011. Mungkin tatkala membaca entri ini, takdir telah pun tertulis dan telah dimaklumi. Sekeping slip keputusan peperiksaan di tangan menentukan perjalanan hidup seterusnya bagi setiap mereka. Tetapi, seperti ramai yang tahu dan telah pun melepasi […]