Lazada birthday party terpaksa join

Assalamualaikum , hai ..cuti seminggu pergi mana ? Saya dah balik kampung , memang la seronok balik kampung enjoy makan makan ke hulu ke hilir . Tapi sayang ada makhluk buat onar sampai hilang rasa seronok tu. Last balik KL balik dalam keadaan stress .. Stress gila .. Rasa malas nak layan sapa-sapa menyembang. Maka dalam keadaan geram saya buka lazada.

Dasyat lah Lazada buat sale sempena birthday dia, murah juga . Geram sangat aihhhh … Tapi sayang awal sangat .. saya belum dapat gaji dari encik suami laaa … tapi  beli juga la milo tu . Tak tahan murah dia .. kebetulan nak beli handphone biasa-biasa untuk anak sulung sempena birthday dia bulan 2 kelmarin. Memang belum beli hadiah apa-apa lagi.

Ibu bagi handphone murah ja lah. `Asalkan boleh whatsapp simple-simple sudah la. Umur dah 13 tahun banyak aktiviti sekolah nak di update. Rimas jugak share-share telefon ni. So beli lah satu telefon Huawei yang biasa Huawei Y3C (Y336) Dual Sim – Black. Tak perlu kongsi tablet adik adik juga.

Di harapkan kakak suka hadiah ibu ni. Sikit tapi susah nak dapatkan ye sayang.

Selamat hari lahir Lazada dan Anak ku sendiri Nurul Aliya Shakira 

Una nak minum milo..

Maafkan ibu yea una. .tadi lepas ibu minum ubat batok ibu ngantuk sangat. .haha. .bila ibu bangun ibu nampak bekas gula terbuka , bekas milo pun duk kat bawah. .ibu pun tanya pada una. . “sapa bancuh milo niii,

una yang tadi kat sebelah ibu belari ke depan sambil ambil cawan atas meja una becakap “una nak minum milo.”

mai sini ibu nak tengok ,” kata ibu , “ibu nak tengok una bancuh sedap tak ?”

una pun jawab ,”tak boleh ,nanti ibu minum !”

hah ko . .anak saya yang berumur 3 tahun 5 bln tu bancuh milo. ?

Rasa besalah dan lucu juga. .sejak ubah kedudukan meja kat dapur tu ,anak2 ni suke sangat meniru kerja2 ibu. .huhu. .

* una bancuh tak sedap pun. .eksen lebeh. .hahahax. .