Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun .. Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara …
Sponsor post penaja kontest hari raya puanbee.com 🙂 semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya update lepas raya .. berbalik kepada sponsor kali ini yang menaja Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 kepada peserta bertuah kali ini adalah admin kepada blog Tetikusrusak.net Juenita nama beliau , so korang boleh lah mula berkawan dan berkenalan dengan juenita ni , wanita berkerjaya dan rajin mencari side income dengan menjadi pengedar produk mary kay , saya suka dan tabik wanita begini berusaha dan terus …