Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk  dalam Skin Care Class  Mary Kay.

Read More

Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Sponsor post penaja kontest hari raya puanbee.com 🙂
semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya update lepas raya ..

berbalik kepada sponsor kali ini yang menaja Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 kepada peserta bertuah kali ini adalah admin kepada blog Tetikusrusak.net

Juenita nama beliau , so korang boleh lah mula berkawan dan berkenalan dengan juenita ni , wanita berkerjaya dan rajin mencari side income dengan menjadi pengedar produk mary kay , saya suka dan tabik wanita begini berusaha dan terus berusaha untuk berjaya dan mengubah cara hidup … Untuk menambah keyakinan korang , sila tatap wajah Juenita selaku Beauty Consultant untuk produk Mary Kay

Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?
Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?

saya sendiri tertarik dengan produk mary kay ini selepas baca dan tengok gambar disini wah wanita kalau dah berjaya dan mempunyai pendapatan , memang berseri-seri tak percaya ? sila lah klik pautan di atas ..
Rangkaian barangan mary kay terdiri daripada CUSTOMISED SKIN CARE, ANTI-AGEING SET, WHITENING SYSTEM, ACNE-PRONE SKIN, Skin Supplements, LIP AND EYE CARE & COSMETICS, BODY CARE COLLETION, & FRAGRANCE

“Kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan yang lumayan menjadi “beauty Consultant” dalam bidang mary kay, boleh la emelkan kepada juanitaasani@yahoo.com dengan tajuk “Berminat untuk Beauty Consultant”

Saya mencari suri rumah yang bersungguh-sungguh untuk menjana pendapatan dalam bisnes Mary Kay. Modal serendah RM180 dan anda mampu mengubah nasib keluarga anda.
Read More