Buku Conteng – Conteng Selamat Sampai

Live update – sebelum terlupa .. sejak akhir-akhir ni banyak benda saya terlupa .. terima kasih di ucapkan buat blogger Azura, hadiah buku conteng-conteng telah selamat sampai ke tangan saya …saya menang hadiah saguhati di dalam sebuah contest dari blog Papankekunci.com , alaa.. entri yang saya buat bertajuk pengalaman demi pengalaman sepanjang berblog tu ..

Allhamdulillah rezeki ….anak-anak nak buku ni , berebut2 tapi ye lah saya simpan nak jadikan kenangan .. tak boleh ..siap janji beli lain je lah … ¬†Terima kasih juga di ucapkan kepada penjaja hadiah buku conteng-conteng ni … puas hati … sebab dapat free :)

20120615-212922.jpg

Continue reading

Jeans Handbags Di Jahit Tangan Untuk Saya

Kan dah suruh korang tengok anak panah dalam gambar kelmarin hala kemana ?? tengok tak ? hurmm tak tengok lah tu .. ekeke tak pe .. tak tengok tak pe.. tapi kalau teringin boleh tengok sini.

Ini adalah beg yang di jahit tangan oleh cthoney tau ! meterialnya dari kain jeans terpakai .. oh suka sangat .. inilah akibatnya kalau suka bebel kat blog orang .. hehehe .. alamak tapi sekarang macam tak berapa sempat nak membebel di blog orang je ..entah lah bab schedule nih rasa cam tak boleh nak manage je .. nama suri rumah tapi sibuk ngalahkan orang berkerja ekeke..

cthoney gift

cthoney gift

Cthoney seorang yang rajin menjahit .. suka saya tengok hasil tangan beliau ..selain dari menjahit Beg jeans ni , Cthoney juga ada menjahit quilt .. cantik tau ! rajin sungguh cthoney nih .. meh nak bagi link tutorial sikit untuk korang tengok kalau berkenan nak buat atau korang boleh tempah terus je , di blog cthoney tu dah ada beberapa contoh beg jeans yang pernah di hasilkan dari tempahan kawan2 ..

Tutorial buat beg jeans dari cthoney :

1- Tutorial- beg jeans mama ranggi(1)
2- Tutorial- beg jeans mama ranggi(2)

Berminat ??? boleh emailkan ke sitinoorhz@gmail.com untuk tempahan :)

sekian,
Cthoney juga penaja kontest saya , bertuah pemenang tu dapat Jahitan Quilt .. hehe ..

Search

Akibat kuat bebel di blog orang

Salam bahagia semua :)

haaaa ini lah akibatnya kalau suka suka bebel di blog orang .. heheh .. tengok banyak dah hadiah/gift yang saya dapat jeles tak ? sebenarnya dah lama hadiah ni sampai seminggu kot , tapi dalam seminggu tu dah ada draft untuk post .. hari ni memang tak de draft so baru je taip kikiki.. jujur ni kan kan .. bini sapa lah ..

Model sedang memegang sebuah Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user , dari blog Myglobalnetwork.com eheemmmm.. sebenarnya saya bukan kuat bebel disana .. tapi saya kuat bertanya tentang komputer dan kebetulan Si owner blog Myglobal tu peramah dan rajin menjawab segala pertanyaan , lalu saya menjadi tukang komen paling banyak untuk bulan MEI .. clap clap .. tepuk tangan sikit .. hehe..

 Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user

Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user

Perasaaan saya amat terharu dan berterima kasih pada MJ , kerana buat pertandingan ini .. saya… amat berbangga .. saya… tak sangka saya menang .. ( kang top wat artikle lah , bila dah menang sebut tak sangka ) kehkeh ..

Tak de lah joke saja yg diatas tu .. korang boleh juga ke blog MYglobalnetwork untuk bertanya tentang komputer / perisian – perisian apa yg terbaik untuk laptop korang .. Terbaru artikle beliau bertajuk ANTIVIRUS TERBAIK 2011 VERSI JUN kalau ikut kan saya tak nak antivirus ni .. saya nak hadiah utama Nya -LAPTOP BARU HP G42 BERNILAI RM1799 ..woooo nak yang itu lah MJ .. huhuhu … yes saya tamak ! kikiki .. bukan tamak yer target .. benda free mesti kita nak kan … alaaa.. buat cam tk biasa pulak …

Korang nk juga , sila klik tulisan yang bewarna biru tu .. kompom tk sesat punya .. terima kasih MJ …

Ada 2 lagi barang yang sampai pada hari yang sama .. macam kaunter pos je saya rasa pada hari itu :)

Search

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: