KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

Sapa kat sini sedang follow drama Miss Kapten Cikgu Waiz.. Saya? Of course belum lagi tengok walau 1 episod.. Hahahaha.. Busy sikit sekarang ni nak layan drama tapi memang selalu dok nampak la iklan di kat TV. Tapi ada nampak jugak followers drama ni mula up pasal drama ni.. Yelah, kalau drama ni mengetengahkan pelakon yang cantik & handsome confirm la ada yang nak menonton kan? Bila tengok pelakon yang pegang watak Heroin dalam drama ni tertanya juga sapa pelakon ni. Tak pernah nampak sangat muka dia kat mana2 drama melayu.. Rupanya pelakon baru tapi Drama Miss Kapten Cikgu Waiz…

Continue reading

Kuih Loyang Atau Kuih Goyang ?

kuih loyang

Kuih loyang merupakan kuih tradisional malaysia.. lama dah kan ? baru-baru ni semasa saya di kampung , saja saya melawat emak kawan saya .. kawan saya tak ada di rumah , tetapi mak nya saja ada. Emaknya menjemput saya masuk ke dapur kerana beliau tengah membuat kuih goyang katanya.. ada ke macik ton panggil kuih loyang dengan nama kuih goyang ..hik2 Biasa lah penyibuk .. dah makcik ton (mak kawan saya tu) ajak saya ke dapur , memang tepi dapur sungguh lah tempat saya .hihi sempat tolong goreng kuih loyang sampai habis bancuhan yang makcik ton buat … bawa anak-anak…

Continue reading