Body Scrub Mary Kay

body scrub dari Mary Kay

Nak manjakan diri dengan Body Scrub ? Nak wangikan diri ? Nak rasai nikmat SPA sendiri ? Saya dah cuba ke dua-dua body scrub dan Body Wash di bawah , komen saya memang best ..sekali sekala manjakan diri apa salahnya. Body Scrub dari Mary Kay Warna Hijau – Body Scrub – Bau macam timun sikit dan ada biji lotus dan bambu , berbiji-biji ..elok digunakan seminggu sekali , lepas gosok di keseluruhan badan , badan akan lincin dan tulus mulus gitu. Warna Purple – Body Wash – Melembutkan kulit jika di pakai selalu , sangat wangi .. bau Lavender ..suka…

Continue reading

Mary Kay : Sebelum Dan Selepas

set make-up mary kay

Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di buat ? selain dari mengahadap blog, pun bosan jugak.. Jadikkkk.. meh lah kita asah bakat …asah tau bukan sharp seperti biasa set make-up yang digunakan adalah Mary Kay Eye shadow , eye liner , foundation , bedak kompak (jenama maybelline sebab tak beli lagi bedak…

Continue reading

Suka “Make – Up” Tak ?

marykay make-up set

Saya suka , tapi saya memang tak pandai make-up langsung dan saya bukan jenis yang suka mebelek-belek buat sesuatu dengan masa yang lama, oh itu bukan saya ..Tapi biasalah dah nama pun perempuan mesti suka punya nak Make-up , dan saya tengah nak belajar make-up ni pula.. boleh tacap diri sendiri agar nampak cantik sudah lah.. Bercerita pasal make-up,dulu-dulu selalu juga kalau saya tak jadi buka restoran tu saya nak buka butik pengantin dan solekkan pengantin , ahaks.. mungkin memang bukan takdir saya tuk solekan muka orang ni ,tengok nyah make-up orang lagi gorjes… Tengah kumpul set make-up marykay dari…

Continue reading

Rutin Harian Untuk Muka Bersih Dan Ceria

pencuci muka mary kay

Memang dah jatuh cinta sangat dengan produk Mary Kay ni , kini dah pun dapatkan pencuci muka ke dua dari Mary Kay , memang sangat puas hati , cuma nak rekemen kan korang .. kalau dah biasa guna pencuci muka berbuih tu pilih pencuci muka NO3 , jika pilih NO2 , akan jadi seperti saya , asyik rasa janggal dan serba tak kena , sebab nya pencuci muka Mary Kay No2 jenis tak ada sabun , seolah-olah sapu susu je ke muka , tak puas rasanya bila tak ada sabun dan buih2 ketika cuci muka .. hahaha. (orang perempuan je…

Continue reading