body scrub dari Mary Kay

Body Scrub Mary Kay

Nak manjakan diri dengan Body Scrub ? Nak wangikan diri ? Nak rasai nikmat SPA sendiri ? Saya dah cuba ke dua-dua body scrub dan Body Wash di bawah , komen saya memang best ..sekali sekala manjakan diri apa salahnya.

body scrub dari Mary Kay
Body Scrub dari Mary Kay

Warna Hijau – Body Scrub – Bau macam timun sikit dan ada biji lotus dan bambu , berbiji-biji ..elok digunakan seminggu sekali , lepas gosok di keseluruhan badan , badan akan lincin dan tulus mulus gitu.

Warna Purple – Body Wash – Melembutkan kulit jika di pakai selalu , sangat wangi .. bau Lavender ..suka sangat yang ni.

Sila lah berjumpa dengan Beauty Consultant Produk Mary Kay anda

Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Puan Juanita Sani

EMAIL : juanitaasani@yahoo.com
Telefon : 019-3049345

Jika berminat terus hubungi Puan Juanita , jangan tanya saya kerana saya tolong promot sahaja ­čÖé

set make-up mary kay

Mary Kay : Sebelum Dan Selepas

Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di buat ? selain dari mengahadap blog, pun bosan jugak..

Jadikkkk.. meh lah kita asah bakat …asah tau bukan sharp

seperti biasa set make-up yang digunakan adalah Mary Kay

set make-up mary kay

Eye shadow , eye liner , foundation , bedak kompak (jenama maybelline sebab tak beli lagi bedak marykay , plus murah sikit hahaha ..) blusher. Maskara tak pakai tak suka dan tak berapa kemas kalau pakai , rasa berselerak je ..

Testimoni mary kay-sebelum make-up

Hurmm anak mata merah sebab mengantukkkkk ..

Yang di atas gambar sebelum di make-up , ok tak kulit muka saya ? bibir pun dah merah sikit lepas duk jaga pakai lip balm , masker dan lip gloss hari-hari , sebab sebelum ni saya ada alegik terhadap satu jenama lipstik membuatkan bibir saya hitam seolah-olah bibir orang yang merokok.. sekarang ok sikit dah .. alhamdullilah..

selepas make-up dengan mary kay

Gambar di bawah , lepas make-up ..okey tak ? muehehehe … saja ambil gambar muka ala-ala macam tu .. nampak macam kurus dan kurang tembam jek.. hahah .

Tinggalkan korang untuk komen pulak.. jeng jeng jeng ..

Nak dapatkan Nasihat dari pakar kecantikan mary kay macam saya boleh hubungi Puan Juanita jugakkk..

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

marykay make-up set

Suka “Make – Up” Tak ?

Saya suka , tapi saya memang tak pandai make-up langsung dan saya bukan jenis yang suka mebelek-belek buat sesuatu dengan masa yang lama, oh itu bukan saya ..Tapi biasalah dah nama pun perempuan mesti suka punya nak Make-up , dan saya tengah nak belajar make-up ni pula.. boleh tacap diri sendiri agar nampak cantik sudah lah..

Bercerita pasal make-up,dulu-dulu selalu juga kalau saya tak jadi buka restoran tu saya nak buka butik pengantin dan solekkan pengantin , ahaks.. mungkin memang bukan takdir saya tuk solekan muka orang ni ,tengok nyah make-up orang lagi gorjes

marykay make-up set

Tengah kumpul set make-up marykay dari Puan Juanita.. Dalam gambar : Cermin Mary kay, lipstik , lipsgloss , eye shadow , lips mask , blusher , eyeliner , body scrub ,lip balm ,foundation brush, apa benda satu lagi tu lupa lak namanya , tapi benda tu tempat untuk letak eyeshadow dan blusher tu lah ..

Oh rupanya produk mary kay ni semua di jual satu-satu , cth eyeshadowlah .. beli sebijik baru letak dalam bekas dia , dan ada magnet .. canggih .. #puanbee sangat terpegun. Banyak lagi produk Mary kay ni .. tapi cukup-cukuplah ek ..kopak laki puanbee ..ahaks…Korang nak buat facial percuma dan belajar make-up sesikit atau pun nak test produk mary kay ni , sila hubungi Puan Juanita ni , boleh kautim dengan dia lah ek.. saya tolong-tolong promot jek.. suka tengok kawan-kawan beniaga ni ..saya pun teringin nak berniaga tapi mencari apa yang betul-betul kena dengan jiwa ni.

Dia siap pesan “lain kali bee nak pergi majlis apa-apa mesti make-up tau!” Sebabnya dia tahu lah lepas tengok muka saya tanpa make-up , walaupun lincin tak berjerawat tapi tetap nampak kusam.. ye lah tak cukup vitamin masa kecik-kecik dulu ..ahaks..

Masaalahnya ..saya ni jenis semua nak simple dan cepat je ahaks.. Insyallah lah jue , lepas ni bee make-up lah lepas dah dapat tunjuk ajar dari jue ni , tapi kelas make-up kita tak habis lagi kan ? kan ?

beauty fair mary kayKebetulah .. entri ni nak keluar , si jue minta saya heboh-hebohkan Event beliau .. so sapa-sapa nk join tu .. sila lah hubungi Puan Juanita ye ..“Beauty Fair akan memberi peluang kepada anda meneroka & mengalami sendiri kehebatan Rangakain Produk kecantikan MK secara percuma”

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

pencuci muka mary kay

Rutin Harian Untuk Muka Bersih Dan Ceria

Memang dah jatuh cinta sangat dengan produk Mary Kay ni , kini dah pun dapatkan pencuci muka ke dua dari Mary Kay , memang sangat puas hati , cuma nak rekemen kan korang .. kalau dah biasa guna pencuci muka berbuih tu pilih pencuci muka NO3 , jika pilih NO2 , akan jadi seperti saya , asyik rasa janggal dan serba tak kena , sebab nya pencuci muka Mary Kay No2 jenis tak ada sabun , seolah-olah sapu susu je ke muka , tak puas rasanya bila tak ada sabun dan buih2 ketika cuci muka .. hahaha. (orang perempuan je tau ni !)

pencuci muka mary kay

Tapi pencuci muka Mary Kay No3 , adalah sangat puas hati , banyak buih , picit sikit je atas tapak tangan , sebenarnya dua2 pun okey , cuma kebiasaan tu saja yang lain.
Balik kampung semasa raya cina kelmarin , adik bongsu dah tegur .. ?akak pakai produk apa ? kulit muka nampak sekata je..?

Awwww.. inilah hasil yang ku tunggu-tunggu , bukan nak kulit putih melepak, tapi nak kan kulit muka nampak sekata dan berseri walaupun tanpa make ?up . Itu yang saya nak .. harap dalam masa 6 bulan ke sampai lah target muka lincin dan body selim kan ..hukhuk~
Nota kaki : bila taip hukhuk tu maksudnya tak pasti lagi

MARYY KAY Invitation Card (1)

Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan

Kepada para wanita di luar sana .. anda diseru untuk menyertai Majlis Grand anjuran Mary Kay pada 7 & 8 januari 2012 ini .. ?saya tak jadi pergi lah Majlis ni ada hal sikit so saya pergi pada 8 januari tu ?ke My Agro Hypermart

Jom lah percuma je pun .. saya suka lah sibukkan diri begini korang ? baru tak ada streesssssss …

MARYY KAY Invitation Card (1)
MARYY KAY Invitation Card (1)

Jika berminat untuk datang ke mana-mana majlis pun , seperti biasa lah kan ..hubungi Puan Juanita segera sebelum majlis berlangsung untuk cop tempat .. nak jadi jelita tak ? kalau nak meh ikut saya yang jelita ni muahahaha …

Hubungi Puan Juanita Sani

Email : juanitaasani@yahoo.com
No HP : 019-3049345

MARYY KAY Invitation Card (2)
MARYY KAY Invitation Card (2)

Jika tak dapat pergi ke Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan boleh tetapkan temujanji lain dengan Puan Juanita untuk merasai Facial & Makeover muka percuma dari Puan Juanita …

poster mery kay - bangi

Mary Kay Beauty Workshop Bangi 4 December 2011

Jemputan khas untuk semua wanita bagi menyertai Mary Kay Beauty Workshop bertempat di Bangi pada 4 December 2011 ini , Kepada sesiapa yang berada di kawasan bangi atau tempat yang berdekatan jom lah sertai Mary Kay Workshop ini , untuk mendaftar sila hubungi Puan Juanita segera , Bayaran RM15 sahaja.

poster mery kay  - bangi

Dalam Beauty Workshop Mary Kay ini nanti akan ada pelbagai aktiviti seperti dalam entri ini .. Kalau tak dapat pergi pada 4 Disember ini korang boleh juga tetapkan temujanji untuk mengadakan Beauty Workshop di tempat sendiri dengan tarikh dan hari yang lain mengikut kesesuaian masing-masing , hubungi Puan Juanita seperti maklumat yang tertera di bawah ok ! ­čÖé

konsep business di dalam Mary Kay, berkongsi secara ikhlas dengan wanita lain..

Sila hubungi Puan Juanita untuk mendapatkan Skin Care Class secara percuma?

juanitaasani@yahoo.com
019-3049345

mary kay produk

Abang Boleh Pakai Tak Benda tu ?

Ahaaa .. sekali puanbee pun dah terjebak guna produk mary kay tau! aii tak kan promot gedebuk gedebak pastu tak pakai produk tu kan , mesti lah pakai .. dah seminggu dah ni dapat satu set produk Mary Kay , beli dari Juenita sani dari blog tetikus rusak tuuuuu ~ Yang pasti lepas cuba pakai produk mary kay semasa dalam kelas skin care dengan juenita tu saya memang “ter”suka dengan produk mary kay ..

Sebelum ni saya pakai produk carca marba je , pencuci dari jenama tu , pelembab jenama ni , losyen jenama lain pulak , masker jenama lain -lain , haa.. sekali dah tua-tua (tua kerrr ?? ) ni nak cuba pakai satu jenama je lah , lagi pun dah cuba produk jenama Mary Kay memang best!

mary kay produk

Read More

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk ┬ádalam Skin Care Class ┬áMary Kay.

Read More

Mary Kay Lagi Kini Ada Aktiviti Di Johor (23 oct 2011)

Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , bukan buat apa pun .. dengan bayaran Hanya RM10 korang dapat merasai pengalaman untuk ber SPA , pelbagai SPA ade ..

Hand SPA . Lips SPA . Eye CARE Facial Seasons . Make-up seasions dan banyak lagi termasuk dapat free gift ok!

mary kay
Beauty Workshop mary kay JOHOR

Jom daftar seperti maklumat di atas .. ingat temujanji untuk orang johor 23 oct 2011 hari ahad ok ..

Dan temujanji untuk orang Petaling Jaya sila rujuk sini

Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini

Sponsor post penaja kontest hari raya puanbee.com ­čÖé
semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya update lepas raya ..

berbalik kepada sponsor kali ini yang menaja Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 kepada peserta bertuah kali ini adalah admin kepada blog Tetikusrusak.net

Juenita nama beliau , so korang boleh lah mula berkawan dan berkenalan dengan juenita ni , wanita berkerjaya dan rajin mencari side income dengan menjadi pengedar produk mary kay , saya suka dan tabik wanita begini berusaha dan terus berusaha untuk berjaya dan mengubah cara hidup … Untuk menambah keyakinan korang , sila tatap wajah Juenita selaku Beauty Consultant untuk produk Mary Kay

Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?
Berminat untuk Beauty Consultant Mary kay ?

saya sendiri tertarik dengan produk mary kay ini selepas baca dan tengok gambar disini wah wanita kalau dah berjaya dan mempunyai pendapatan , memang berseri-seri tak percaya ? sila lah klik pautan di atas ..
Rangkaian barangan mary kay terdiri daripada CUSTOMISED SKIN CARE, ANTI-AGEING SET, WHITENING SYSTEM, ACNE-PRONE SKIN, Skin Supplements, LIP AND EYE CARE & COSMETICS, BODY CARE COLLETION, & FRAGRANCE

“Kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan yang lumayan menjadi “beauty Consultant” dalam bidang mary kay, boleh la emelkan kepada┬ájuanitaasani@yahoo.com┬ádengan tajuk “Berminat untuk Beauty Consultant”

Saya mencari suri rumah yang bersungguh-sungguh untuk menjana pendapatan dalam bisnes Mary Kay. Modal serendah RM180 dan anda mampu mengubah nasib keluarga anda.
Read More