Body Scrub Mary Kay

Body Scrub Mary Kay

Nak manjakan diri dengan Body Scrub ? Nak wangikan diri ? Nak rasai nikmat SPA sendiri ? Saya dah cuba ke dua-dua body scrub dan Body Wash di bawah , komen saya memang best ..sekali sekala manjakan diri apa salahnya. Body Scrub dari Mary Kay Warna Hijau – Body Scrub – Bau macam timun sikit […]

Mary Kay : Sebelum Dan Selepas

Mary Kay : Sebelum Dan Selepas

Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di […]

Suka “Make – Up” Tak ?

Suka “Make – Up” Tak ?

Saya suka , tapi saya memang tak pandai make-up langsung dan saya bukan jenis yang suka mebelek-belek buat sesuatu dengan masa yang lama, oh itu bukan saya ..Tapi biasalah dah nama pun perempuan mesti suka punya nak Make-up , dan saya tengah nak belajar make-up ni pula.. boleh tacap diri sendiri agar nampak cantik sudah […]