Tak nak bebel panjang-panjang , ni hadiah dari kawan yang buatkan daku tersenyum apabila di puji oleh kay (suami) sebab wangiiiiiii .. Lepas mandi Shower gel dan Eu De Toilette (forever orchid ).. nak pakai banyak-banyak pun sayang , pakai time tertentu jek .. amboi .. hahaha (jangan bayangkan bebukan ek .. ) Ye lah ai kalau beli minyak wangi biasa dari AVON je .. tapi kali ni pakai minyak wangi Mary Kay .. kembang kempis je hidung si kay tu cium bini dari jauh .. wangi kan … saya suka bau Forever Orchid ni , terima kasih Jueeee.. Korang …
Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun .. Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara …
Saya dapat foundation free , korang ada ?? jangan jeles na.. oleh kerana saya dah lama teringin nak tengok a.k.a membelek-belek dulu sebelum membeli foundation jenama Mary Kay dari puan Juenita , so puan Juenita datang memberi terus foundation tu kat saya ..perghhh .. ” jue ko memang terbaikkkk “ Masa jue datang punyalah seronok berborak dan melayan anak-anak sampai kitaorang lupa untuk bergambar .. hukhuk sedih ..tak pe next time kita jumpa lagi .. Kulit saya jenis kuat berpeluh , bila pakai make-up , apa-apa make-up lah mesti tak kekal lama , so benda paling nak nampak kan kulit …