Tag Archives: Mary kay produk

Tak nak bebel panjang-panjang , ni hadiah dari kawan yang buatkan daku tersenyum apabila di puji oleh kay (suami) sebab wangiiiiiii .. Lepas mandi Shower gel dan Eu De Toilette (forever orchid ).. nak pakai banyak-banyak pun sayang , pakai … Continue reading

Posted on by puanbee | 35 Comments

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan … Continue reading

Posted on by puanbee | 74 Comments

Saya dapat foundation free , korang ada ?? jangan jeles na.. oleh kerana saya dah lama teringin nak tengok a.k.a membelek-belek dulu sebelum membeli foundation jenama Mary Kay dari puan Juenita , so puan Juenita datang memberi terus foundation tu … Continue reading

Posted on by puanbee | 136 Comments