Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette

Wangi nya …

Tak nak bebel panjang-panjang , ni hadiah dari kawan yang buatkan daku tersenyum apabila di puji oleh kay (suami) sebab wangiiiiiii .. Lepas mandi Shower gel dan Eu De Toilette (forever orchid ).. nak pakai banyak-banyak pun sayang , pakai time tertentu jek .. amboi .. hahaha (jangan bayangkan bebukan ek .. )

Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette
Mary Kay Shower Gel & Mary kay Forever orchid Eu De Toilette

Ye lah ai kalau beli minyak wangi biasa dari AVON je .. tapi kali ni pakai minyak wangi Mary Kay .. kembang kempis je hidung si kay tu cium bini dari jauh .. wangi kan … saya suka bau Forever Orchid ni , terima kasih Jueeee..

Korang kalau nak order , leh terus berurusan dengan Puan Juanita yerkk..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk ┬ádalam Skin Care Class ┬áMary Kay.

Read More

foundation mary kay yang best!

Ada Beza Tak Foundation Mary Kay dengan Foundation Lain ?

Saya dapat foundation free , korang ada ?? jangan jeles na.. oleh kerana saya dah lama teringin nak tengok a.k.a membelek-belek dulu sebelum membeli foundation jenama Mary Kay dari puan Juenita , so puan Juenita datang memberi terus foundation tu kat saya ..perghhh .. ” jue ko memang terbaikkkk ”

Masa jue datang punyalah seronok berborak dan melayan anak-anak sampai kitaorang lupa untuk bergambar .. hukhuk sedih ..tak pe next time kita jumpa lagi ..

foundation mary kay yang best!
foundation mary kay yang best!

Kulit saya jenis kuat berpeluh , bila pakai make-up , apa-apa make-up lah mesti tak kekal lama , so benda paling nak nampak kan kulit cantik adalah foundation , lain-lain tu tak ler kisah sangat heheheh .. kulit dah lincin okey ye! tapi tetap nampak tak serata, gelap , kusam dan sebagainya ..

Eh suri rumah tak perlu lah berfoundation bagai ..

Sapa kata ? Perempuan tetap perempuan walaupun suri rumah , kalau perempuan tak buat semua ni seolah-olah hidup tak meriah ..setuju tak ? heheheh …

Setakat ni saya hanya sesuai pakai satu je jenis foundation , iaitu jenama Mustika ratu , jenis stick … itu je yang sesuai dan selesa pun tak boleh pakai lama-lama sebab foundation itu jenis menutup liang pori-pori , bila pakai lama sikit mula rasa ada benda menebal di muka ni ..

Saya memang dah selalu mencuba foundation , kebanyakkannya buang je tak pun bagi kat adik-adik sebab tak sesuai ..sayang duit weiii ..

sebelum pakai apa-apa
sebelum pakai apa-apa

Tapi lepas cuba foundation mary kay ni best juga , tubenya kecik je korang .. tapi nak pakai nya hanya ambil sedikit , picitkan dihujung jari ..titikkan di muka dan sapu rata ..

Mula-mula saya punyalah picit dan tenyeh banyak-banyak macam foundation lama saya .. sudahnya dah rupa opera cina , basuh sekali guna sabun tak tanggal pula tu .. lepas basuh berkali-kali ..saya cuba sapu lagi ..ambil sedikit je ..dan sapu rata ..lepas tu muka saya berpeluh balik macam biasa .. dan foundatin Mary Kay tak tanggal dan tetap selesa dimuka saya .. itu yang penting ..

selepas pakai foundation Mary Kay
selepas pakai foundation Mary Kay

Korang boleh tengok sendiri lah muka saya tanpa foundation dan dengan foundation .. hahah .. tudia siap tunjuk bukti lagi uh… bukan nak bodek-bodek ke apa , Mary Kay memang best lah korang .

Saya walaupun duk rumah je , tapi saya malu kalau muka tak berbedak depan suami .. korang cam mana ?

Sekian
Nak beli foundation marykay leh ler email je pada Juenita ( juanitaasani@yahoo.com ) atau telefon beliau di 019-3049345

Dan satu lagi , kita rancang nak buat perjumpaan KSRS termasuk buat aktiviti yang menarik , kita buat hand spa , lips spa , eye care , facial session , make-up session .. dan banyak lagi ..korang nak tak join ????