Hoyehh make-up sendiri lagi, bukan apa ..dah bosan sangat ni , bosan dan rindu ..ahaks..Sudah-sudahlah bang kerja tu balik lah , 2 minggu tu rasa macam lama sangat jekkkk ..(saja seru bagi dia teringat-ingat kat wife dia yang jelita ni hahaha ..).Lepas tu anak semua dah tidur kan .. apa lagi kerja yang belum di buat ? selain dari mengahadap blog, pun bosan jugak.. Jadikkkk.. meh lah kita asah bakat …asah tau bukan sharp seperti biasa set make-up yang digunakan adalah Mary Kay Eye shadow , eye liner , foundation , bedak kompak (jenama maybelline sebab tak beli lagi bedak …
Saya suka , tapi saya memang tak pandai make-up langsung dan saya bukan jenis yang suka mebelek-belek buat sesuatu dengan masa yang lama, oh itu bukan saya ..Tapi biasalah dah nama pun perempuan mesti suka punya nak Make-up , dan saya tengah nak belajar make-up ni pula.. boleh tacap diri sendiri agar nampak cantik sudah lah.. Bercerita pasal make-up,dulu-dulu selalu juga kalau saya tak jadi buka restoran tu saya nak buka butik pengantin dan solekkan pengantin , ahaks.. mungkin memang bukan takdir saya tuk solekan muka orang ni ,tengok nyah make-up orang lagi gorjes… Tengah kumpul set make-up marykay dari …
Kepada para wanita di luar sana .. anda diseru untuk menyertai Majlis Grand anjuran Mary Kay pada 7 & 8 januari 2012 ini .. ?saya tak jadi pergi lah Majlis ni ada hal sikit so saya pergi pada 8 januari tu ?ke My Agro Hypermart Jom lah percuma je pun .. saya suka lah sibukkan diri begini korang ? baru tak ada streesssssss … MARYY KAY Invitation Card (1) Jika berminat untuk datang ke mana-mana majlis pun , seperti biasa lah kan ..hubungi Puan Juanita segera sebelum majlis berlangsung untuk cop tempat .. nak jadi jelita tak ? kalau nak …
Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun .. Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara …
Kan dah cakap kelmarin Juenieta admin tetikusrusak dtg rumah saya buat kelas skin care sambil-sambil mencuba produk mary kay , memang best plus riuh rendah , masing-masing mak-mak ada anak ..ayooo macam tadika pun ye … tapi tak menahan anak puanbee tu ..perghh bukan main penyibuk lagi , si baby paling rajin ..tolong kemas-kemas barang , susun-susun atur , kemudian picit-picit produk mary kay tu .. juenita harap maaf lah ye.. hahaha … Aksi peace versi baby .. sedap biskut juenita bawak , baby yang duk ulang makan sampai malam je dah habis … tengok-tengok sudah .. gambar mak-mak semua …