Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk ┬ádalam Skin Care Class ┬áMary Kay.

Read More

Siapa Lebih Sibuk ni

Kan dah cakap kelmarin Juenieta admin tetikusrusak dtg rumah saya buat kelas skin care sambil-sambil mencuba produk mary kay , memang best plus riuh rendah , masing-masing mak-mak ada anak ..ayooo macam tadika pun ye … tapi tak menahan anak puanbee tu ..perghh bukan main penyibuk lagi , si baby paling rajin ..tolong kemas-kemas barang , susun-susun atur , kemudian picit-picit produk mary kay tu .. juenita harap maaf lah ye.. hahaha …

baby di mary kay class
baby di mary kay class

Aksi peace versi baby .. sedap biskut juenita bawak , baby yang duk ulang makan sampai malam je dah habis …

baby di mary kay class
baby di mary kay class

tengok-tengok sudah .. gambar mak-mak semua tk boleh ambil , kitaorang buka tudung hahah!

baby di mary kay class
baby di mary kay class

Kakak pun fokus je tengok .. tapi satu je una tak pula menyibuk sangat kali ni …

kakak
kakak

Juenita lain kali mai lagi , best ade kelas lagu ni .. kawan-kawan bee pun cakap “seronok juga sekali sekala make-up dan borak-borak gitu ”

sekian ,