Tag Archives: mary kay catalog

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan … Continue reading

Posted on by puanbee | 74 Comments

Kan dah cakap kelmarin Juenieta admin tetikusrusak dtg rumah saya buat kelas skin care sambil-sambil mencuba produk mary kay , memang best plus riuh rendah , masing-masing mak-mak ada anak ..ayooo macam tadika pun ye … tapi tak menahan anak … Continue reading

Posted on by puanbee