Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun .. Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara …
Kan dah cakap kelmarin Juenieta admin tetikusrusak dtg rumah saya buat kelas skin care sambil-sambil mencuba produk mary kay , memang best plus riuh rendah , masing-masing mak-mak ada anak ..ayooo macam tadika pun ye … tapi tak menahan anak puanbee tu ..perghh bukan main penyibuk lagi , si baby paling rajin ..tolong kemas-kemas barang , susun-susun atur , kemudian picit-picit produk mary kay tu .. juenita harap maaf lah ye.. hahaha … Aksi peace versi baby .. sedap biskut juenita bawak , baby yang duk ulang makan sampai malam je dah habis … tengok-tengok sudah .. gambar mak-mak semua …