OST Mahabbah – Sesaat Kau Datang Ramlah Ram feat Sleeq

Satu lagi lagu sedap dari Sleeq ft pula dengan Ramlah Ram , walaupun Ramlah Ram tu penyanyi lama , tapi suaranya sangat baru dalam lagu ni , merdu sangat. Lagu ni lagu kegemaran sisuami keluar pulak dalam drama Mahabbah , suka…so ini dia lirik lagu sesaat kau datang dari Ramlah Ram FT Sleeq – Drama Mahabbah – link

OST Marhabbah – Sesaat Kau Datang Ramlah Ram feat Sleeq

Sesaat Kau Datang
Sesaat Kau Hilang
Kemunculan dirimu
Penuh misteri

Kau Mendekat
Kau Menjauh
Kau tinggalkan diriku
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku

Its not that i dont love you
I just dont want to hurt you
I cant let go of all the good times we share together
I hate to be cold but i got to let you go Read More

OST / Lagu Dalam Drama 3 Janji

Lagu-lagu tema yang terdapat dalam drama 3 janji adalah Lagu Mana Oh Mana dari Aizat , ermm memang suka Aizat pun dan lagunya yang satu ni pun sedap. Boleh lah masuk ke halwa telinga ni , biasanya lagu kalau di letakkan sebagai lagu tema atau OST sesebuah drama mesti akan femes , percayalah .. pengalaman ni ahaks.. Satu lagi lagu tema dalam Drama 3 Janji adalah dari Keroz Nazri yang bertajuk Suatu Hari Nanti.

LIRIK LAGU MANA OH MANA – Aizat

Tiada yang sempurna di dunia
Terjatuh panjatlah semula
Tetapi apa gunanya
Jika tiada akhirnya

Ucaplah seindah indahnya
Tapi kelak akan berubah
Nampak ke arah bahagia
Itu semua di dunia

Aku berhak tuk bermimpi
Mahu kau sertai sekali Read More

Lirik Lagu Untuk Dia | Najwa Latif ft Sleeq

Satu lagi lagu yang sedap di dengar Untuk dia dari Najwa Latif Ft Sleeq , happening jek .. lagu macam ni lah yang orang suka santai jek .. tak perlu buat lagu berbelit-belit , dayu-dayu sangat sampai meremang bulu roma orang dengar , lepas tu tertidur .. ahaks… Tak de lah.. saya rasa radio-radio dah boleh pertimbangkan untuk menyiarkan lagu-lagi macam ni di radio , kurangkan lagu dari seberang tu.Najwa Latif ni memang makin hari makin sedap lagunya ek.. Sleeq ni pun sama banyak je berkerjasama dengan penyanyi baru , best.

Lirik lagu Untuk Dia

Kuatkan radio, kuatkan radio anda
Kuatkan radio, kuatkan radio

Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Dia penuh gaya, semua pun nak bayar
Memang selalu belanja
Mungkin anak orang kaya
Kadang kala pabila
Dia ke Singapura
Tak duduk rumah saudara
Dia inginkan Shangrila Read More

Hatiku Milikmu – Nera (AF9)

Hatiku milikmu wahai lelaki kacak. Ahaks… Ok ini adalah lagu hatiku milikmu yang di nyanyikan oleh Nera AF9 , saya suka lagu ni , memang terngiang-ngiang je lagu ni , kini lagu ni menjadi lagu tema dalam drama Cinta Buat Emelda, memang terbaik lah .. suka sangat .. drama cinta buat emelda pun best. Jom layan lirik lagu hatiku milikmu di bawah.

Lirik lagu hatiku milikmu – NERA aF9

Pernahkah engkau hargai cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengertikan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu, memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu, membuatku terpaku

Disisimu ku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Ku sayang padamu

Kan ku abadikan dikau
Sewaktu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya Read More