OST / Lagu Dalam Drama 3 Janji

Lagu-lagu tema yang terdapat dalam drama 3 janji adalah Lagu Mana Oh Mana dari Aizat , ermm memang suka Aizat pun dan lagunya yang satu ni pun sedap. Boleh lah masuk ke halwa telinga ni , biasanya lagu kalau di letakkan sebagai lagu tema atau OST sesebuah drama mesti akan femes , percayalah .. pengalaman […]

Lirik Lagu Untuk Dia | Najwa Latif ft Sleeq

Satu lagi lagu yang sedap di dengar Untuk dia dari Najwa Latif Ft Sleeq , happening jek .. lagu macam ni lah yang orang suka santai jek .. tak perlu buat lagu berbelit-belit , dayu-dayu sangat sampai meremang bulu roma orang dengar , lepas tu tertidur .. ahaks… Tak de lah.. saya rasa radio-radio dah […]

Hatiku Milikmu – Nera (AF9)

Hatiku milikmu wahai lelaki kacak. Ahaks… Ok ini adalah lagu hatiku milikmu yang di nyanyikan oleh Nera AF9 , saya suka lagu ni , memang terngiang-ngiang je lagu ni , kini lagu ni menjadi lagu tema dalam drama Cinta Buat Emelda, memang terbaik lah .. suka sangat .. drama cinta buat emelda pun best. Jom […]

OST Vanilla Coklat – Geisha Kenangan Hidupku

OST Vanilla Coklat – Geisha Kenangan Hidupku

Boleh tahan lagu Geisha ni , tajuk kenangan hidupku ..wah cam kena mengena jek. Jiwang .. tapi malam-malam tak boleh tengok lah drama Vanilla Coklat ni , remote di pengang oleh encik suami lah pulak , layan le kalau rajin tengok online , tapi saya tk suka tengok online , tersekat2 pula, harap ada ulangan […]

Lirik Sedang Apa Dan Dimana-OST Ariana Mikhail

Lirik Sedang Apa Dan Dimana-OST Ariana Mikhail

Sedang apa dan dimana adalah lagu yang di nyanyikan oleh Sammy, bekas vokalis kerispatih. Lagu ini adalah Ost untuk drama Ariana Mikhail yang sedang berlangsung di TV9. Dengar citer best sangat kot drama Ariana Mikhail ni , haha .. saya tak sempat tengok , blog pun agak terabai kerana saya fokos untuk contest yang sedang […]