Lagu-lagu tema yang terdapat dalam drama 3 janji adalah Lagu Mana Oh Mana dari Aizat , ermm memang suka Aizat pun dan lagunya yang satu ni pun sedap. Boleh lah masuk ke halwa telinga ni , biasanya lagu kalau di letakkan sebagai lagu tema atau OST sesebuah drama mesti akan femes , percayalah .. pengalaman ni ahaks.. Satu lagi lagu tema dalam Drama 3 Janji adalah dari Keroz Nazri yang bertajuk Suatu Hari Nanti.

LIRIK LAGU MANA OH MANA – Aizat

Tiada yang sempurna di dunia
Terjatuh panjatlah semula
Tetapi apa gunanya
Jika tiada akhirnya

Ucaplah seindah indahnya
Tapi kelak akan berubah
Nampak ke arah bahagia
Itu semua di dunia

Aku berhak tuk bermimpi
Mahu kau sertai sekaliRead More →

Satu lagi lagu yang sedap di dengar Untuk dia dari Najwa Latif Ft Sleeq , happening jek .. lagu macam ni lah yang orang suka santai jek .. tak perlu buat lagu berbelit-belit , dayu-dayu sangat sampai meremang bulu roma orang dengar , lepas tu tertidur .. ahaks… Tak de lah.. saya rasa radio-radio dah boleh pertimbangkan untuk menyiarkan lagu-lagi macam ni di radio , kurangkan lagu dari seberang tu.Najwa Latif ni memang makin hari makin sedap lagunya ek.. Sleeq ni pun sama banyak je berkerjasama dengan penyanyi baru , best.

Lirik lagu Untuk Dia

Kuatkan radio, kuatkan radio anda
Kuatkan radio, kuatkan radio

Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Dia penuh gaya, semua pun nak bayar
Memang selalu belanja
Mungkin anak orang kaya
Kadang kala pabila
Dia ke Singapura
Tak duduk rumah saudara
Dia inginkan ShangrilaRead More →

Hatiku milikmu wahai lelaki kacak. Ahaks… Ok ini adalah lagu hatiku milikmu yang di nyanyikan oleh Nera AF9 , saya suka lagu ni , memang terngiang-ngiang je lagu ni , kini lagu ni menjadi lagu tema dalam drama Cinta Buat Emelda, memang terbaik lah .. suka sangat .. drama cinta buat emelda pun best. Jom layan lirik lagu hatiku milikmu di bawah.

Lirik lagu hatiku milikmu – NERA aF9

Pernahkah engkau hargai cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengertikan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu, memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu, membuatku terpaku

Disisimu ku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Ku sayang padamu

Kan ku abadikan dikau
Sewaktu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanyaRead More →

vanilla coklat drama

Boleh tahan lagu Geisha ni , tajuk kenangan hidupku ..wah cam kena mengena jek. Jiwang .. tapi malam-malam tak boleh tengok lah drama Vanilla Coklat ni , remote di pengang oleh encik suami lah pulak , layan le kalau rajin tengok online , tapi saya tk suka tengok online , tersekat2 pula, harap ada ulangan di masa lain , petang2 ke ..

vanilla coklat drama

Lirik Lagu Tema Vanilla Coklat – Kenangan Hidupku

Jika ku hadir untuk disakiti
Biarlah ku pergi jauh dan sendiri
Tanpa ada kamu siapapun di sini ku menangis

[*]

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

Corus*
kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

Kebodohanku telah anggap dirimu
Kan baik hatiku butakan hatiku
Kau pergi saja tak ku tahu, ku tlah layu

Mungkin karnaku terlalu mencintaimu
Ku terluka

*kemana ku berlari
kemana aku kan pergi
ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

biarlah ku simpan
menjadi kenangan hidupku

repeat [*] 2x

ku cintai namun benci
caramu mencintaiku

VIDEO + LIRIK KENANGAn HIDUPKU DARI GEISHA

Thank you

Sedang apa dan dimana adalah lagu yang di nyanyikan oleh Sammy, bekas vokalis kerispatih. Lagu ini adalah Ost untuk drama Ariana Mikhail yang sedang berlangsung di TV9. Dengar citer best sangat kot drama Ariana Mikhail ni , haha .. saya tak sempat tengok , blog pun agak terabai kerana saya fokos untuk contest yang sedang berlangsung di blog denaihati , nak tolong boleh lah klik button di atas atau link yang telah di berikan.

Thank you

Lirik lagu sedang apa dan dimana

Dulu selalu ada … waktu untuk kita
kini ku sendiri …
dulu kata cinta tak habis tercipta
kini tiada lagi (lagi)

sedang apa dan dimana … dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani janji hati kita

sedang apa dan dimana woooo

sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani menjalani menjalani janji hati kita

Lagu ini ditujuakn khas buat kimmie , kakyong , ummiehanie , zie fauzi , Yanmie , Dandan , Bang Iwan Lagu macam sedih , tapi tadi nampak diorang komen-komen di blog Denaihati , diorang cari lagu ni so saya tujukan khas buat diorang yekkk. Terima kasih banyak sebab tolong saya tak kira masa , pagi petang siang dan malam tanpa di pinta. Terharu den sob sob sob…