Buat diri sendiri dan suami. Bertabah lah.. susah senang kita harungi bersama .Sekarang kita di uji dengan pelbagai ujian. Hanya ALLAH S.W.T sahaja yang tahu apa yang akan terhidang di masa depan kita nanti. Mungkin ada kemanisan yang akan di berikan.Mungkin. Jangan berhenti berdoa.” Gatai pula puan bee bermadah berhelah di malam hari. Sebenarnya hati ini gundah gulana. Tiada tempat yang sesuai untuk mengadu. Hanya mampu luahkan melalui tulisan di blog ni. Terima lah lagu Hitam Putih Kehidupan. Rasanya lagu dan blog ini sangat sesuai dengan tema tersebut. Hidup saya tak seindah mana. Tapi saya ada segala – galanya . Allhamdulillah..Read More →

Siapa lagi yang cari lirik lagu / makna lagu Kun Anta ni ? saya sahre kan di blog ya .. Saya copy dalam facebook. Terima kasih kawan yang share … suka sangat lagu ni … sedap di dengar sebagai halwa telinga.

Tajuk Lagu : Kun Anta (Be Yourself)
Penyanyi Asal : Humood Alkhudher 

Video Kun Anta Original

Lirik — Read More →

bunga teratai

Lirik Lagu Tanya sama pokok

L/P :

Tanya sama pokok , apa sebab goyang
Nanti jawab pokok angin yang gongcang

Tanya sama angin , apa sebab hujan
Nanti jawab angin , tanyalah awanRead More →

Satu lagi lagu sedap dari Sleeq ft pula dengan Ramlah Ram , walaupun Ramlah Ram tu penyanyi lama , tapi suaranya sangat baru dalam lagu ni , merdu sangat. Lagu ni lagu kegemaran sisuami keluar pulak dalam drama Mahabbah , suka…so ini dia lirik lagu sesaat kau datang dari Ramlah Ram FT Sleeq – Drama Mahabbah – link

OST Marhabbah – Sesaat Kau Datang Ramlah Ram feat Sleeq

Sesaat Kau Datang
Sesaat Kau Hilang
Kemunculan dirimu
Penuh misteri

Kau Mendekat
Kau Menjauh
Kau tinggalkan diriku
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku

Its not that i dont love you
I just dont want to hurt you
I cant let go of all the good times we share together
I hate to be cold but i got to let you goRead More →