GAMBAR TERKINI ANAK SHAHIEZY SAM & SYATILLA MELVIN

Semua orang tahu pasangan selebriti terkenal Shahiezy Sam & syatilla Melvin baru menimang cahaya mata  lebih kurang 3 bulan lepas. Ni rasanya baru lepas pantang kot Syatillia melvin.

Pasangan selebriti terkenal ni di kurniakan seorang baby boy yang sangat comel siap berlesung pipit lagi. Serius melting tengok gambar si syeriv samheizy anak kepada pelakon terkenal ni memang jatuh cinta ok!

Baby ni memang susah nak cari yang tak comel. Apatah lagi yang berlesung pipit macam ni. Geram rasa macam nak cubit cubit jer tau. Mesti korang pun nak tengok kan? Meh la saya tunjuk gambar comel syeriv samheizy.

Mesti ramai mak mak mula berangan nak buat menantu kan? Apapun semoga Syeriv samheizy ni membesar menjadi anak yang soleh, anak yang baik & anak yang menjadi tiket ke syurga buat kedua ibu bapanya.

Korang rasa Syeriv Samheizy ni akan mewarisi bakat seni mak bapak dia tak? Of course la kan.. Mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Apapun yang di pilih Syeriv Samheizy ni moga memberi manafaat kepada bangsa & agama.

Lelaki Kahwin Ramai – Bh

Anda mampu ?? berkongsi suami dengan puluhan wanita lain ? menjaga keluarga hingga satu kampung jumlahnya .. perghh nak imagine pun tak berani ..

jika lelaki kawin ramai

Lelaki kahwin ramai
sumber pancawarna utusan
21-10-2012

Top Dan Hangat Di Bulan April 2012

Wow .. bulan yang super sibuk , dengan matlamat baru , dengan bisnes baru , dengan cara hidup yang perlu di selaraskan semula , dengan kerja rumah , anak-anak , blog dan bisnes , kadang-kadang saya rasa tak nak buat semua kerja , tapi bila difikirkan semula keburukkannya , maka saya gagahkan diri untuk lebih cergas sambil berdoa ALLAH tolong saya dalam menjalani hari-hari saya , agar tidak terlalu mengejar keduniaan , agar apa yang di buat mendapat berkat dan selaras.

Sekarang musim peperiksaan kan , so selain dari bisnes PB tu , saya banyak fokos pada kakak dan una. Nak ajar anak-anak zaman la ni agak mencabar. Perlukan masa dan perhatian , Sebab tu kalau tengok blog saya dah agak terbiar , harap ampun kalau saya tidak balas jejak korang semua .. tak daya sudah…

Entri TOp dan Hangat ni pun di buat sambil2 buat kad untuk hari guru esok.

rakan blogger yang ramah

Seperti biasa , setiap 15hb saya akan update siapa yang paling top dan hangat ya .. Terima Kasih…

Carta Top & Hangat bulan Mac 2012 disini

Carta TOP DAN HANGAT BULAN APRIL 2012Continue reading