Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr …
image

Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya …

Nak info ke ? Nanti la ….

update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Day 1: Mandi manda laut dan kolam bergilir-gilir

Bila nak habis cerita ni ? haha .. harap tak ada yang jemu lagi , saya nak kongsi gambar pantai di Legend Cherating Resort yang tenang dan cantik. Selepas makan di kedai makan pinggan besar tu , kami balik ke hotel dan turun mandi manda sekali lagi. Melayan anak-anak yang memang tak boleh di pisahkan dari air. Sementara mereka sibuk mandi saya ada ambil beberapa keping gambar.

SONY DSCSemua tengah berkobar-kobar semangat nak mandi laut , ibu ayah asyik kena tinggal di belakang je , tak larat nak kejar bebudak ni ..

SONY DSCOpah:)

SONY DSC

Bermula lah gambar pemandangan , saya ambil guna DSLR , tp set auto jek , takde masa nak setting manual renyah ..hihi .. apa pun nampak cantik sangat dah gambar ni , sama dengan apa yg saya nampak di sana … banyak sangat gambar pantai ..susah nak pilih woo .. nanti semua gambar akan di upload di facebook la ~

SONY DSCLaila dah sejuk dah tu , mandi di kolam hotel pun dah 2-3 jam , sambung mandi di pantai pula .. haru ..

SONY DSCCantik kan ? kalau lah rumah tepi pantai .. hikk

SONY DSCSeronok tengok budak-budak ni bermain , berlari bebas ..

SONY DSC

SONY DSCAbe … termenung jek , abe diserang darah tinggi sesampainya di hotel , mood dia tak berapa elok waktu ni .. asyik merajuk jek ..

SONY DSC

SONY DSCYang hujung tu laila dan damia , yang dekat ni husna dan aliya .. suka sangat tengok gambar ni ..

SONY DSCIni adalah adengan paksa naik .. diorang tak nak naik langsung ..opah , pakdak dan makdak dah naik salin baju , lepas ni nak keluar cari toto dan pemanggang BBQ tu .. diorang nak mandi sampai ke malam , maghrib pun dah dekat sangat dah .. jenuh …

SONY DSCYeayy .. ini bilik kami …  balik dengan baju mandi jek , takde masa nak salin-salin dah lewat …

Sekian ,

Terima kasih kerana membaca 🙂