Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr … Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya … Nak info ke ? Nanti la …. update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Continue reading

Day 1: Mandi manda laut dan kolam bergilir-gilir

Bila nak habis cerita ni ? haha .. harap tak ada yang jemu lagi , saya nak kongsi gambar pantai di Legend Cherating Resort yang tenang dan cantik. Selepas makan di kedai makan pinggan besar tu , kami balik ke hotel dan turun mandi manda sekali lagi. Melayan anak-anak yang memang tak boleh di pisahkan dari air. Sementara mereka sibuk mandi saya ada ambil beberapa keping gambar. Semua tengah berkobar-kobar semangat nak mandi laut , ibu ayah asyik kena tinggal di belakang je , tak larat nak kejar bebudak ni .. Opah:) Bermula lah gambar pemandangan , saya ambil guna…

Continue reading