Articles Tagged with laila

Husna & Laila di Milo Champions Clinic 2016

milo clinics 5 - Husna & Laila di Milo Champions Clinic 2016

Assalamualaikum , Siapa yang ada pergi ke Milo Champions Clinic 2016 nih ? Tegur-tegur lah kita kalau terserempak ye. Saya daftarkan 2 orang anak iaitu husna dan laila. Kalau boleh nak daftarkan semua je , tapi si sulung dengan si bongsu umur tidak menepati syarat. So simpan sikit gambar di…

Read More

Happy Birthday Laila – Turn 7

laila besday 1 - Happy Birthday Laila - Turn  7

Assalamualaikum , haiiiii dah balik kampung ke untuk beraya ? Kami belum. Nak tempek sikit gambar laila masuk 7 tahun ni. Sambut kecil kecil dengan keluarga sendiri sahaja. Tu pun ayah tak dak . Makan di kfc. Tak rancang pun sebab sebenarnya ibu lupa tarikh lahir dia. Birthday laila 25.6…

Read More

Laila Serik Kena Gunting

2013 07 22 14.32.55 - Laila Serik Kena Gunting

Laila serik sangat-sangat lepas terkena gunting beberapa hari lepas. Walaupun kesian .. ye lah anak kan , kecil lagi dah meraung-raung kesakitan. Tangan laila terkena gunting secara tak sengaja. Laila tolong husna pegang kertas manakala si husna gunting kertas. Tak sengaja dia tergunting isi jari bahagian tapak tangan. Bahagian isi…

Read More

WW : Comey tak kak ton ?

laila arif - WW : Comey tak kak ton ?

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ? On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.” Please follow and like us:0

Kek cawan berperisa coklat

72398 112642702261827 1519266955 n - Kek cawan berperisa coklat

Asal budak-budak nak sambut besday ini je la yang mampu ibu buat. Tak ada lain dah … Resepi dari kek coklat lembab tapi saya bakar je , lembab juga … Ibu kurang pandai masak-masak ni , minat yang mendalam tu tak ada .. Jadi la … Tak la banyak sangat…

Read More

Laila demam malam

2013 03 07 19.51.28 - Laila demam malam

Sebelum tu buka cerita laila demam malam , puanbee tukar theme blog.. jangan tanya kenapa , tak ada apa-apa sebab , saja je tukar sebab teringin nak guna theme warna putih. Lagipun ini adalah theme lama saya. Rindu ~  Laila demam berjangkit dari ibunya.. Saya rasa serba salah ni ,…

Read More

Cantik – cantik

januari 060 - Cantik - cantik

Pergi mana-mana anak dara bertiga ni mesti jadi perhatian , tambah lagi pabila diorang di pakaikan skirt sedondon , semua ada skirt ni , tetapi tak sempat nak pakaikan dan ambil gambar , lupa …  Ini lah hasil rembatan dari kawan-kawan blogger , kain untuk skrit tu beli online ,…

Read More

Tak Puas Hati Beb

cemburu di antara anak-anak

Laila dengan ragam ke anak-anak kan dia apabila jumpa budak yang lebih kecil dari umur dia. Tak puas hati dua puluh pat jam. Rindu pula dekat budak tembam tu .. Nurul Iman Please follow and like us:0

Seharian Dan Foto

ogos dslr 023 - Seharian Dan Foto

Guru saya ( Azmanishak ) dan sahabat handai ( yanmie ) minta saya upload beberapa keping gambar yang di ambil dengan menggunakan Sony a290 , haaa .. segan nak upload sebenarnya .. saya tak pandai lagi , main tembak seadanya .. tapi tak guna auto , saya guna manual untuk…

Read More

Ramadhan kami tanpa ayah

julai 001 - Ramadhan kami tanpa ayah

Masuk seminggu ayah tak ada , sempat berbuka puasa dengan ayah pada hari ramadhan pertama saja. Sabor je le… Ayah pakai fon nokia , ibu pakai iphone , masaalahnya disini adalah .. tak boleh mms gambar. Line internet pula tak ada disana. Biasanya kalau ayah pergi kerja jauh-jauh kami akan…

Read More

Kerenah anak berpuasa

lazada 072 - Kerenah anak berpuasa

Bila di ingatkan memang kelakar tengok kerenah anak berpuasa ni. Walau pun puasa diorang tetap aktif .. bila petang menjelma mula lah keluar pelbagai ragam dari diorang. Ada blogger cakap “keliru bila datang blog saya , sebenarnya anak puanbee berapa orang ? “ Meh lah saya jawab .. anak saya…

Read More

Anak Ayah Dan Chipsmore

chipsmore

Anak ayah tapi 24 jam dengan ibu , hari-hari tengok muka baby , ke hulu ke hilir usung baby , sampai sekarang nak jumpa pelanggan PB pun kena usung baby. Kesian baby …. Sabar je lah sayang ……Muka pelbagai gaya , bila nampak ibu ala-ala macam nak ambil gambar ,…

Read More

Takut

bergambar dengan model

Mula-mula takut , tapi lama-lama laila dah biasa dengan orang ni .. hari-hari jumpa di depan pagar sekolah kakak .. Hari-hari sembang .. kebanyakkan pasal laila lah .. Tapi sampai sekarang .. saya tak tanya nama dia , status dia .. dan nak panggil dia apa..saya takut dia kecik hati…

Read More

Saat Magnum Classic

mac 017 - Saat Magnum Classic

Tengah rasa bersalah sangat , lepas tu pergi cari benda yang sejuk-sejuk dan sedap untuk di makan , lupakan seketika perasaan bersalah. Tapi tak boleh nak layan perasaan dengan magnum classic ni la, ada pula tukang iklan .. “nak ikit .. nak ikit.. “ “kongsi la bu..” Please follow and…

Read More

Pentex – Kamera Laila

pentex mainan

Ayah balik kerja bawak satu bekas bulat yang dalamnya tak tahu apa benda , si laila pun buka , di pijaknya dengan kaki benda tu , alah bekas bulat macam telur yang dalamnya ada mainan , kalau ikutkan selang 2-3 hari ayah akan beli ler mainan apa tuk anak dia.…

Read More