TERBONGKAR CARA KURUS SECARA SEMULAJADI TANPA PRODUK

Manusia tak kira lelaki atau perempuan ramai yang mengimpikan tubuh badan yang lansing, cantik, tegap & bergaya. Jarang nak jumpa orang suka berbadan gempal & gelebeh cuma kadang kadang benda macam tu bukan pilihan. Ada orang berbadan gempal di sebabkan keturunan.. Memang boleh kurus cuma perlu komitmen, usaha, sabar & semangat yang kuat. Tapi gemuk bukanlah malapetaka.. Cuma kalau boleh dapatkan berat badan yang ideal tu adalah lebih baik kerana ia melibatkan soal kesihatan. Banyak lambakkan produk perlansingan badan di pasaran cuma kena berhati hati. Sebab dalam banyak produk yang di jual ada yang mengandungi bahan terlarang. Takut nanti bagi…

Continue reading

Review Medina Essential selepas 3 bulan mengamalkan nya.

Ya ampun .. saya pemalas menulis sekarang dah lama berniat nak tulis pasal Medina Essential ni… Bukan malas sebab apa lah .. rata-rata dah tahu saya mak beranak 4 , suami lak jauh .. perkahwinan jarak jauh ni mencabar hokey … emosi  yang stabil dan semangat yang kuat memang kena ada , nak jaga 4 orang anak yang kecik2 belaka tu. Weh .. tapi belum tahap menangis lah .. okay lagi.. Pastu sekarang saya buka bisnes online . jenuh lah study buat open cart .. hehe .. siapa friend di fb tau lah .. meroyan .. harap ampun la ..…

Continue reading

BELVYA SCRUB UNTUK KURUS DENGAN MUDAH

Belvya Srub adalah satu – satunya produk untuk kurus dengan mudah dengan pelbagai manfaat untuk kulit yang boleh korang dapat. Produk ini sesuai untuk lelaki dan perempuan. Hanyak gosokkan di badan yang telah di basahkan terlebih dahulu selama dua minit. Kemudian mandi seperti biasa dan akan mendapat hasil yang menakjubkan. WOW !!!

Continue reading

Kenali Rawatan Liposonix Untuk Kembali Kurus Dan Langsing

Apa itu rawatan Liposonix ?   Liposonix adalah satu kaedah rawatan tanpa melakukan pembedahan bagi membuang lemak degil . Ia nya menggunakan kaedah Custom Contouring untuk mengenalpasti kedudukan kawasan sasaran yang mempunyai lemak berlebihan. Hanya 1 jam melakukan rawatan Liposonix ini dapat mengurangkan saiz pinggang sebanyak 1 inci ( 2.5 m ). Menakjubkan !! Sila rujuk entri Kaedah Rawatan Liposonix dan kesan sampingan nya. Jika anda seorang yang menjaga pemakanan dan melakukan senaman rutin , namun masih terdapat benjolan lemak di kawasan abdomen. Dan anda ingin membuang lemak tersebut. Rawatan ini sangat sesuai untuk anda kembali kurus dan langsing tanpa sebarang lemak berlebihan.…

Continue reading