Tak ada masa untuk mencuci ? Ini berita gembira untuk mereka yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

Tak ada masa untuk mencuci ? Ini berita gembira untuk mereka yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

MAMA WOSH – Menyediakan perkhidmatan (Dry Cleaning & Delivery ) untuk kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya. MAMA WOSH mencuci pakaian harian seperti t-shirt , stokin , seluar dan lain lain pakaian anda . Bukan sahaja terhad kepada pakaian malahan juga boleh mencuci barangan kelengkapan rumah lain seperti selimut , tuala , cadar , sarung […]

Riadah di Taman Botani Perdana , Kuala Lumpur

Riadah di Taman Botani Perdana , Kuala Lumpur

Assalamualaikum , Kali ini tak rancang pun nak pergi ke Taman┬ábotani perdana , Kuala Lumpur. Tiba adik call tanya tempat ni , saya pun lagak tak malu tanyakan dia semula. ” Hang tak mau ajak aku ke ? ” Bukan apa … kalau pergi dengan anak sahaja risau sikit lah. Ni Kuala Lumpur macam – […]

Info terkini Jerebu : Status Sekolah di KL , Putrajaya Dan Selangor pada 25 Jun (Esok)

Info terkini Jerebu : Status Sekolah di KL , Putrajaya Dan Selangor pada 25 Jun (Esok)

Info terkini jerebu selepas tengok berita dan walaupun saya masih menunggu sms dari pihak sekolah tentang status persekolahan untuk anak saya di kawasan selangor dan berdekatan kuala lumpur. Nampak nya .. oleh kerana IPU di bawah paras 300 maka esok ( 25/jun) anak-anak akan kembali bersekolah. Sekolah akan di buka seperti biasa. Tetapi ibu bapa […]

Jerebu sebelum dan selepas di cheras

Jerebu sebelum dan selepas di cheras

Gambar di bawah adalah gambar sebelum dan selepas jerebu melanda Cheras Kuala Lumpur , kebiasaan pemandangan dari tingkap rumah saya akan nampak klcc dan banggunan lain di Kuala Lumpur tesergam indah. Tetapi dengan kehadiran jerebu pemandangan menjadi kabur. Walaupun bacaan IPU Cheras cuma 111 pada 23.6.2013 tidak lah setinggi bacaan IPU di Muar yang telah […]

Bermain Dengan Instagram

Bermain Dengan Instagram

Hari ni hari yang paling “M”. Bosan semacam jer rasanya .. tapi meh sini nak kongsi-kongsi .. ye lah bukan semua orang ada instagram kan , so korang tak nampak saya selalu update gambar di sana. Sesiapa saja yang suka main edit-edit gambar ni boleh lah cuba Intagram , best tau … Gambar makanan pun […]