Bio Ever Nano Cream | Krim anti penuaan , merawat symptom menopause dan megetatkan vagina wanita bersalin.

krim pulih kan dara , beri kenikmatan kepada suami isteri , Saya belum pernah promot Bio Ever Nano Cream ini di blog kerana saya rasa krim ini mahal , saya rasa tak ada orang nak beli , tetapi krim ini sangat bagus dan terbaik lah di antara krim-krim lain.

Kisah 1 : satu hari saya balik ke kampung kakak ipar saya bercerita pasal krim Bio Ever ni , dari segi kegunaan suami isteri lah kebanyakkanya .. bagaimana wanita-wanita yang bergelar cikgu2 yang merupakan kawan kepada kakak ipar suka sangat dengan krim Bio Ever ni , kebanyakkan wanita ini suka dan menjadi pelanggan tetap dah ..

Susah saya nak terjemahkan disini , tapi krim ini memang elok di gunakan oleh wanita yang telah pun melahirkan anak di vagina nya untuk kembali merasai kenikmatan suami isteri , macam dara gitu .. Juga elok sangat di gunakan oleh wanita yang telah masuk atau hampir mengalami menopouse. Wanita yang lanjut usianya akan ada kesan Vagina kering misalnya. Oleh itu krim ini sangat-sangat membantu. Itu dari segi hubungan intim.

Kemudian kisah 2 : Pelanggan tetap saya yang membeli Herba Maharani bertanya Bio Ever ada jual tak ? sebab kawan beliau bercerita tentang kehebatan krim Bio Ever dan beliau nak cuba , di samping itu .. kawan nya sendiri order 2 kotak krim Bio Ever .. punya hebat krim Bio Ever ni.

Setelah saya melalui 2 kisah di atas baru saya berani untuk jual produk ni , serius tak berani jual kalau tak tahu benda tu bagus atau tidak ok…Bio Ever Nano Cream juga sesuai untuk di gunakan untuk menegangkan kulit , jerawat dan tompok hitam.

krim untuk hilangkan jerawat

  • Teknologi Nano, terapi hormon dengan teknik penembusan terpantas.
  • Penegangan tanpa suntikan
  • Nyahtoksid dan Mengaktifkan semula sel- sel dalam tubuh
  • Menstabilkan metabolisme & hormon
  • Sebagai Krim Anti Penuaan dan merawat symptom menopause , menganjalkan kulit yang melendut, membentuk punggung yan kembali seperti dara.
  • Menegangkan dan mengangkat payudara yang kendur agar kembali sihat dan cantik
  • Mengetatkan VAGINA yang sudah bersalin – memberikan lebih keintiman dalam hubungan suami isteri.
  • Tiada BAHAN KIMIA – 100% HERBA SEMULAJADI
krim pulihkan dara

Rupa krim tersebut !!

Bio Ever Nano Krim adalah Krim 3 in 1 ( Kesihatan, Kecantikan dan Hubungan intim suami isteri)

  • Dimana bertindak melalui salur darah dengan membawa oksigen hingga ke bahagian- bahagian jauh. Oksigen yang cukup, akan memberi kesan dengan memulihkan sel-sel yang sudah lema & detox ..
  • Kesannya, ia membantu menyeimbangkan hormon melahirkan sel- sel baru.Gunakanlah Bio- Ever untuk membantu tubuh anda mencapai keseimbangan horman kerana anda boleh mengembalikan kesihatan dan kecantikan yang optima apabila horman di dalam tubuh anda seimbang. Krim hebat yang menggunakan sistem biotekonologi (liposom) untuk menghantar kebaikan rumusan aktif.

Rumusan UtamaBio Ever Cream Nano :

1.Pegaga Centella Asiatica) :

  • Kaya dengan vitamin A & C
  • Menggalakkan penyembuhan luka
  • Merangangkan sintesis
  • kolagen.

2.WildYam Dioscorea Villosa) :

  • Komponen aktifnya, diosgenin boleh ditukar kepada phytohomon yang mirip dengan aktiviti hormon progesteron
  • Mengawalatur metabolisme & Antioksidan dan meregangkan otot.

3.Kacang Soya glycine Soja) :

  • Komponen aktifnya, isoflvone boleh ditukar kepada phytohorman yang mirip dengan aktiviti hormon estrogen
  • Membantu masalah endokrin & membantu sintesis kolagen, memutih dan melembapkan kulit.

4.Resveratrol :

  • Anti oksida, didapati pada tumbuhan, buah- buahan, bijian dan kekacang, manakala kulit anggur merah mengandungi konsentrasi yang paling tinggi bertindak untuk memelihara sel-sel daripada jangkitan virus dan bakteria.
  • Kesan-Kesan yang boleh dialami daripada RESVERATOlantaranya:-
  1. Melindungi dan mengaktifkan mitokndria
  2. Mengaktifkan gen anti-penuaan
  3. Meningkatkan daya ketahanan
  4. Membina daya ketahanan terhadap kanser
  • Kebaikan lain :
  1. Mengurangkan kerosakan DNA dan sel-sel.
  2.  Mengurangkan kadar penyakit Alzheimer dan Parkinson
  3. Menyelaraskan paras gula dalam darah dan memperibaiki fungsi insulin di kalangan pesakit diabetis
  4. Mengurangkan sekatan pada saluran darah dan pemejalan darah.

Menyembuhkan pelbagai masalah dari segi kulit :

  • muka pucat
  • kusam
  • kurang seri eye bag besar, eye gelap
  • berjeragat jerawat
  • kaki tumit pecah
  • kesan gelap dibawah lengen
  • kesan gelap di bahagian paha juga boleh diatasi.
  • Menghilangkan rambut beruban.

PENGGUNAANNYA BOLEH NAMPAK DALAM MASA 20 MINIT SAHAJA. 

Harga RM220  

Pos : RM15 

email : tie2kay@gmail.com

 

%d bloggers like this: