Ehemmm ngidam lah pulak yer…tak de lah cerita nih dah lama pun , bee mengidam kan buah salak ni semasa ngandungkan si una tu … waktu tu susah jugak nak cari buah salak di taiping , then cari punya cari kebetulan kawan kay ada ladang salak nih…so bee dah lepas ngidam ..now una dah pun 4tahun umurnya … korang pernah ngidam semasa mengandung cam aku tak ? Baru-baru nih kawan kay bagi lagi buah salak , setiap kali kawan kay ni balik kampung mesti dia bawak buah salak beri pada kami ..yang best nya bee dah tak makan buah salak …