Ambil kesempatan … kelmarin sepanjang 4 bulan mengandung tak teringin kfc , sekarang dah mula teringin kfc ..tetapi tak suka perisa kpop tu .. suka yang biasa-biasa jek .. so kita tapau …  X-meal sorang 1 set .. Sekarang ada KFC DELIVERY ke ? selalu nampak motosikal dengan kotak tertulis kfc delivery dekat-dekat sini .. Sementara tu anak-anak main di depan kfc tu , mak dia sampai je … semua pakat nak makan , sambil makan sambil main … jenuh nak bersuap ..sorang ok la .. ni 3 orang ..cam ne la ada baby nanti .. hiks3
Selepas Shopping hari jumaat kelmarin , anak-anak singgah main di palyground , dah main lapar pulak dan satu-satunya tempat yang anak suka nak makan adalah KFC , saya kalau boleh nak elak KFC tu .. hahaha… Tapi apa boleh buat , gembirakan hati anak-anak untuk kita rasa gembira adalah lagi baik.KFC ada menu baru , saya lupa nak tanya nama benda alah ni .. Beli untuk baby , tapi baby tak makan , dia tak suka sos nenas tu …. so ibu kena makan. Boleh lah rasa tortila lembut dengan isi ayam di salam dan sos peliknya … Tak duduk …
Saya plan pagi-pagi buta nak pergi pasar pagi , kalau ke pasar sambil jalan-jalan beli barang dapur boleh juga keluarkan peluh , tapi sebaliknya terjadi , saya bangun mandi ..kejutkan baby ..bagi baby minum susu kemudian kejutkan kakak untuk bangun bersiap …then turn una di kejut kan…susahnya una nak bangun dan bersiap ..mak ehhh….kejut punya kejut sampai lah saya tak mampu kejut dia ..last-last layan blog , tengok-tengok dah jam 10 am…mana de lauk-lauk lagi di pasar tu ..peniaga pun tahu letih …ermm Last-last petang kena juga beli lauk , stok lauk dah habis ..terpaksa lah ke carefour sebelah..dah pergi …