Macam mana nak kurus ? tanya KevinZahri sambil cebik muka. Tak dapat ku lupakan .. maka pelbagai jawapan keluar dari mulut peserta antaranya … tak makan nasi , banyakkan bersenam , kira kalori dan macam-macam lagi. Kalau saya tanya korang lah , macam mana nak kurus ? dah tentu korang pun akan tertanya-tanya , macam mana nak kurus jugak , sebabnya kebanyakkan orang yang dah kurus tak akan tanya soalan tu , dah orang yang tak kurus akan tanya dan dah tentu tak ada jawapan yang tepat , kalau ada comfirm dah kurus. Ok berbelit sikit. Sebenarnya maksud perenggan intro …
Maaf , ramai yang tunggu saya publish gambar-gambar di sepanjang Seminar Jom Kurus oleh KevinZahri bukan ? Maaf lah ye ..tiba-tiba rasa lemau-lemau biskut raya pula , disebabkan line internet di rumah ni lembab sangat. Nak loading satu-satu page pun ambik masa … Terlebih dahulu haruslah berterima kasih kepada Kevin Zahri kerana sanggup meluangkan masa bagi menjayakan program ini. Terima kasih juga pada Hospital Prince Court di atas kesudian menaja tempat ini dan beramah tamah dengan puanbee.com. Terima kasih pada rakan blogger yang meluangkan masa di seminar jom kurus ini. Keseluruhan cerita .. Seminar yang di buat oleh kevin sangat …