Saya dapat banyak PM ( Private Messege ) di Facebook , kebanyakkan nya dari pembaca setia blog puanbee.com ni. Terharu saya bila masih ada juga yang mengikuti perkembangan diri saya secara diam. Siapa lah saya ni .. hanya seorang surirumah yang menjaga anak-anak sepenuh masa. Blog ni pun saya tulis sekadar hobi. Tak ada apa yang istimewa sangat pun.. kecuali bebelan biasa seorang ibu dan pengalaman pengalaman rakyat marhaen biasa. Tapi .. di sebabkan dah berjanji juga dengan 2-3 orang pembaca yang saya akan share tips kurus dan kecantikan dari saya .. mereka nak tahu sangat apa saya buat terhadap …
Yaa … takut ada yang terlupa nanti , petang ni kita jumpa di Hospital Prince Court yang sudi menaja Seminar Jom Kurus kerjasama antara Puanbee.com dan Kevinzahri.com. Hari yang di nantikan telah tiba , saya mungkin akan bertolak dan berada disana awal sikit.Jam bermula 2 petang kan ? jangan lupa ya .. Senarai Peserta disiniĀ  – semua yang tersenarai/atau ada yg email tp tk di masukkan disini datang tau .. jangan rasa was-was, boleh bawak partner juga. Agenda Seminar Jom Kurus Arrival Seminar Bermula Camne nak kurus Bina sasaran realistik Apa nak makan Perlu ke bersenam Suplement dan lain-lain Bersurai …
Ya.. lagi 2 hari maka bersualah kita didalam satu majlis Seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri. Saya merasa agak tidak sabar untuk bertemu dengan blogger semua , dan saya juga ada rasa sikit gementar , bagaimana lah agaknya nanti kan ? Kevin Zahri mesti rileks aja , dia dah biasa anjurkan seminar ni kan.. Di ulangi kekosongan masih ada kira-kira 20 tempat lagi , nanti kalau rasa nak join buat lah entri kelayakan tu cepat-cepat tau … senarai peserta saya telah update disini Yang pastinya disana nanti akan jadi pengalaman untuk korang , mungkin lepas ni akan di jemput …
Salam satu dunia… semoga berjayalah hendaknya program kita ni kan ..sini saya senaraikan peserta yang telah pun menghantar link dan comfirm berjaya mendapat tempat di Majlis Seminar Jom Kurus Itu Nanti. Ada yang tanya berapa puanbee dapat dengan membuat kerjasama dengan Kevin Zahri ni. Terus terang saya tidak mengambil upah apa-apa kecuali saya boleh sertai seminar tersebut dan mendapat E-Book percuma seperti blogger lain juga. Tujuan saya tak lain tak bukan , hanya untuk mengajar blogger sama-sama belajar dan memahami cara untuk jadi lebih sihat , cara untuk memasak makanan lebih sihat dan mendapat sedikit nasihat , ilmu dari Kevin …
Tips diet yang sangat romantik saya kira.. Kalau makan berdua cuba kongsi air manis , jimat duit dan jimat kalori … hahaha biasanya kita makan berdua pun kita buat cam mana ? ok .. saya memang kongsi minuman dengan anak-anak …. tapi si lelaki kacak saya tu .. siap order “teh tarik gelas besar 1 , dan jus tembikai laici” berapa banyak kalori daaaa… tapi tak pe ..lelaki kacak walau cam mana pun saya tetap sayang. Orang kata kalau dah sayang kita kena terima seadanya kan kan .. Twitter @kevinzahri Bila baca tips Kevin Zahri ni , satu saya terbayang …