Ermmm petang yang mendung ni sesekali makan ketam kulit lembut pun best juga!… korang pernah tak makan ketam kulit lembut ? alaa ketam yang diorang tangkap pastu potong kaki nya .. bila kaki ketam tu nak tumbuh balik , ketam akan salin kulit .. erm ntah betul ke tidak ni .. abang long yang cerita kan  .. saya pun OOOOOOO bulat aje .. hahaa.. bila ketam tu baru nk salin kulit .. kulit nya tu lembut .. haa masa tu lah depa ambik dan masakkan … pernah tak makan ketam kulit lembut tu  ? Kami pergi lah mencuba makan , …
Salam Bahagia 🙂 Ini adalah sticky post sehingga 20 jun 2011 post tebaru dibawah yer… post ini dibuat untuk kempen mialiana.com dalam pernyertaan beliau dalam DIGI WWWOW Awards untuk kategori Blogger Of The Year .. seronok juga ada aktiviti begini hehe ..tak de lah mengharapkan balasan sangat tapi saja suka2 … moga mialiana berjaya dalam pencalonan ini .. Jom tengok saya bergambar dengan gift yang telah dihantar oleh mialiana ke depan pintu rumah saya Thanks mia .. sungguh gigih beliau , sesuai lah dengan pencalonan beliau untuk award bloger of the year .. Jika sudi undi mialiana undi DISINI , …