Articles Tagged with kesihatan

AWAS! WAKTU INI SANGAT DI LARANG UNTUK TIDUR

Kita ni manusia.. Tidur bila rasa mengantuk. Tak kira la bila masa. Asal mengantuk letak kepala jer terus hanyut ke alam mimpi. Sedangkan tidur pun ada masa yang sepatutnya. Kenapa kita selalu terbabas tidur pada waktu yang tidak sepatutnya? Sebabnya mudah.. Kita tak tidur pada waktu yang sepatutnya di malam…

Read More

ADAKAH BERAT ANDA SESUAI DENGAN KETINGGIAN? JOM SEMAK

Ramai di antara kita ni ada sifat ‘syok sendiri’. Dimana kita rasa berat & ketinggian kita dah cukup sempurna. Kita rasa dah cukup cantik & selesa padahal kadang2 persepsi kita je macam tu. Dari sudut kesihatan & pandangan mata orang lain tidak. Jadi untuk elak dari anda terus berada dalam…

Read More

Promosi VCO CATALYST ( Minyak kelapa dara ) Batch 1

gift 1 - Promosi VCO CATALYST  ( Minyak kelapa dara ) Batch 1

Selain dari buat duit dengan blog dari servis iklan dan lain-lain , saya juga ada bisnes sendiri. Bisnes vco catalyst ( minyak kelapa dara ) ini bergerak diam-diam. Seronok pula sebab sentiasa mendapat pelanggan setiap masa. Allhamdulillah .. kebanyakkan nya pelanggan yang membeli untuk repeat order. Kebanyakkan nya juga pernah…

Read More

Senarai Pembaziran Dalam Hidup

gambar permandangan cantik

Assalamualaikum w.b.t. Saya Saya terbaca ruang yang Puan Bee sediakan bagi berkongsi artikel di blog Puan Bee, justeru, saya ingin merebut peluang ini bagi berkongsi ilmu yang saya ada untuk manfaat para pembaca blog Puan Bee. Dalam artikel ini, saya cuba menegur para pembaca tentang peluang yang hampir ada pada semua…

Read More

Kanser dan Makanan ! Sate ? Kanser ?

gambarajah sel kanser

Assalamualaikum, saya adalah nik normasitah, penulis kedua di blog puanbee.com dan merupakan penulis dan pemilik bagi blog hatisamronkin.com. Semoga entri ini bermanfaat buat anda semua.  Hari ni saya ingin kongsikan satu entry yang mungkin nampak macam tiada kaitan, tapi sebenar nya bagi kesan yang besar dalam diri kita. Sebelum lama-lama…

Read More