Salam korang ..huhu pernah kena hari yang pernuh dengan perkara tak baik ? mcm bee semalam ..uwaaaa rasa nak menangis lah … Semalam bee bawak mak pergi shoping , seronok lah sekali sekala bawak mak jalan-jalan shopping-shoping , ambik gambar sana sini , seronokkkk… Pastu time nak balik , mak teringin durian , tengok durian tersusun je kat tepi-tepi jalan tu kan…apa lagi bee pun park keta di tepi jalan , pilih-pilih durian , wah best lah ..dalam kepala dah setting , lepas beli durian nak pergi lepak2 rumah kakak bee yang baru besalin kelmarin ramai-ramai ..seronokkkk… Instagram : @puanbee …