Salam pagi ouls. .hari ni ada yang keja last day kan. .so mesti ada yang plan nak bejalan2 esoknyer. .kepada yang nak bawak anak2 tu hati2 la yer… Risau dan takot mengenangkan situasi skrg ni. .ramai benor orang betopengkan binatang di sekeliling kita. .semalam my hubby balik aje. .terus pesan ,”kalau nak bwk anak pergi mane2 hati2.”. . Bee pun tanya dia balik. .”eh,awatnya tetibe je ni!”. Lepastu dia pun becerita , ” ada orang kehilangan anak dekat dlm dayabumi ,kemudian keluarga budak tu jumpe security. .tengok cctv , memang nampak anak orang tu dipegang tangan oleh seorang bangla. .anak …