Sedang apa dan dimana adalah lagu yang di nyanyikan oleh Sammy, bekas vokalis kerispatih. Lagu ini adalah Ost untuk drama Ariana Mikhail yang sedang berlangsung di TV9. Dengar citer best sangat kot drama Ariana Mikhail ni , haha .. saya tak sempat tengok , blog pun agak terabai kerana saya fokos untuk contest yang sedang berlangsung di blog denaihati , nak tolong boleh lah klik button di atas atau link yang telah di berikan. Lirik lagu sedang apa dan dimana Dulu selalu ada … waktu untuk kita kini ku sendiri … dulu kata cinta tak habis tercipta kini tiada lagi …