Salam Bahagia Semua 🙂 Hurm entah nasib bulan nih agak tak baik je…kena saman itu bee , tapi bee ada jugak gembiranya lah ..tapi banyak yang kiaorang plan tak jadi ..tak jadi ..tak jadi ..huhu Mula-mula plan nak balik kampung , ada majlis kenduri kawin anak sedara kay , memang best dah call mak kat kampun bagai beri tahu kami nak balik , tup tup tak jadi coz kay ada dapat job nak pasang aircond 5 biji katanya … Dah tu , tak pe lah ..bukan selalu jugak kay nak dapat job luar cam ni kebetulan time kay cuti tu …