6 biji kereta Ferrari mini kini telah menjadi milik ku .. haa seronoknya kalau kereta ini adalah kereta betul , tak tercapai dek akalku .. Kesemua koleksi Ferrari jenis lego telah pun selamat di kerjakan oleh team Ferrari cilik . Perghhh ~ 2 hari juga lah nak mencantumkan ke semua lego Ferrari dari Shell ni. Anak-anak kelam kabut nak buat , last-last diorang bosan sebab tak menjadi , diorang campurkan je semua lego .. saya selaku ketua team Ferrari terpaksa menyambung dan mengambil alih kerja-kerja mencantumkan blok – blog kecil ini.. Paling sadisssss … plastik untuk Lego Truck Ferrari tu …