Mama Muda Juice : Rahsia Mama Kekal Cergas Sihat Luar Dalam

Assalamualaikum dan Hai .. Nak tahu rahsia mama mama di luar sana dapat kekal cergas sihat luar dalam ? Nak tahu bagaimana wanita yang telah berkahwin menjaga diri sendiri agar sentiasa HOT di hati Abang ? Sesambil tu saya nak ajak korang jadi muda dengan Mama Muda Juice. Saya nak kongsikan satu amalan yang saya sendiri suka buat sepanjang beranak empat ni. Di mana kalau saya sendiri tak ambil / tak amalkan saya sendiri akan terasa seram sejuk. Bukan abang a.k.a suami je rasa seram sejuk .. Ni anak dara pun boleh dah mula menjaga kesihatan dalaman. Serius akak cakap…

Continue reading

NURRAYSA – Kelebihan StemCell Feminin Wash

Assalamualaikum dan hai ,  Saya kembali menulis untuk berkongsi pencuci wanita yang sangat best ini. Bagi anda , wanita yang di luar sana pastinya tercari-cari produk feminim wash bukan ? apa kata mai pakat cuba produk Nurraysa pula. Banyak testimoni di terima memuji-muji produk ini. BETUL KE ? kalau nak tahu kena cuba sendiri lah ye. Kelebihan StemCell Feminin Wash Nurraysa Merawat Keputihan Menghilangkan Bau Hanyir Mengurangkan Jangkitan Kuman Haruman yg wangi Menyegarkan Miss V Menjimatkan(cecair pekat) Merapatkan bhgn intim Menghilangkn kegatalan Harga asal RM30 Anda berminat??? Offer hanya RM25 sahaja Whatsapp / Telegram ke 011-32095406 Atau order dengan Isi…

Continue reading

Masaalah Keputihan – Penawar keputihan dengan Buah KK

Isu dan masaalah keputihan ni paling banyak mendapat view di blog saya , Terima kasih kepada awak-awak yang datang membaca , namun di dalam artikel tersebut saya hanya berkongsi info. Maaf sekali lagi , sejak artikel tersebut di tulis di dalam blog ini , ianya telah pun memakan masa bertahun-tahun. Mungkin anda tercari – cari cara terkini untuk merawat keputihan cara tradisional ini..  Tetapi saya sendiri telah pun menemui herba yang sangat membantu di dalam merawat / mengurangkan / menghilangkan keputihan , ianya adalah BUAH KK.

Continue reading