CARA MEMILIH KASUT YANG BETUL DAN TEPAT

CARA MEMILIH KASUT YANG BETUL DAN TEPAT

Hi Semua… Di zaman sekarang tujuan kita memakai kasut bukan lagi semata-mata untuk melindungi kaki tapi juga ianya untuk melambangkan keyakinan dan  status diri. Begitu lah peredaran masa merubah kepentingan sepasang kasut. Namun kepentingan utama sepasang kasut tetap diutamakan dalam pembuatan dan pemilihan kasut.Kasut yang dipakai mestilah selesa dan selamat.Kasut jenis A mungkin sesuai untuk rakan […]

Kamus kasut

Kamus kasut

Assalamualaikum dan hai , terjumpa gambar ni di pinterest. Banyak nya jenis kasut ye .. Di antara semua , saya cuma ada sepasang kasut Dr. Marteen , Sepasang kasut Converse , Sepasang Wedges , Sepasang kasut Sukan dan sepasang Flip Flops. Lain dari tu tak pernah pakai derrr..  Yang selalu tukar pun wedges dan selipar […]

Beli Kasut Online Di Zalora

Beli Kasut Online Di Zalora

Nak cerita juga la pengalaman shopping di zalora ni , sebenarnya tak suka nak tulis kalau beli apa-apa pun , tapi sebab zalora ni best sangat perkhidmatan dia jadi kita share. Saya beli kasut online .. pergh macam tak percaya .. sebab apa kaki saya bukan saiz biasa-biasa selalu pergi Jaya Jusco cari kasut mesti […]

Tunai janji

Tunai janji

Seperti yang telah di war-warkan dalam entri lepas beli kasut sekolah si kakaknya sekali saya terpaksa menunaikan janji pada una nak beli kasut dia … Alahai … Banyak songeh ,nak tak nak kena lah tunaikan janji .. Sebab tu orang tua asyik pesan jangan sesekali berjanji dengan budak-budak. Cantik kan kasut budak-budak ,rambang mata betul […]