Comel Lote Collections Butik Online Untuk Kanak-kanak

Jika anda tercari-cari barangan kanak-kanak murah dan pelbagai Butik Online Comel Lote Collections adalah amat bersesuaian sekali kerana apa ? tengok gambar di bawah pun tahu kan ada koleksi barangan kanak-kanak yang amat cantik.

Terlambat tahu tentang contest ni , saya dapat tahu pun dari kakyong.com, kalau tak boleh juga di buat entri kreatif-kreatif kan , tapi tak mengapa lah .. suka betul saya tengok beg egg shell ni comel , teringin nak sambar untuk una dan kakak nanti , tapi kalau menang pun ok juga .. menang satu , boleh beli satu saja kan ? kalau tak menang kena beli beg lain.

jimat*

12 Egg Shell

Inilah barangan yang saya nak sangat beg Egg Shell untuk una , 5 tahun ke tadika nanti , kalau dapat syukur alhamdulillah :)

permainan gegirl yang comel
permainan gegirl yang comel

Buat pengetahuan korang Comel Lote Collections ni bukan berniaga secara online sahaja , malahan ada butik nya sendiri dan beberapa kali masuk majalah …wah wah wah .. oleh itu ini adalah butik kegemaran ramai , jom lah shopping di butik comel lote collection sekali .

Tempat tidur baby yang selesa
Tempat tidur baby yang selesa

Banyak lagi sebenarnya , korang boleh lah tengok-tengok sendiri nanti .. cuci mata pun boleh juga , orang kata apa ?

” window shopping atau cuci mata itu menenangkan “? ye ke ? errr..

beg sekolah untuk budak lelaki - Cars backpack
beg sekolah untuk budak lelaki – Cars backpack

Cars Bag Pack ni Pun best..

kalau lah ada anak lelaki kan …

Info Tentang Butik Comel Lote Collection

Location

  • Lot B5, TESCO Bukit Beruntung, Jalan Orkid 1, Bandar Bukit Sentosa, 48300 Rawang, Malaysia

About

Description

  • Comel Lote Collections membekal dan menjual pakaian serta aksesori bayi dan kanak-kanak. Produk kami berkualiti tinggi dengan warna yang ceria sesuai dengan karakter kanak-kanak dan pastinya menggembirakan ibubapa. Pakaian yang dijual adalah dari fabrik cotton yang lembut dan selesa bagi anak-anak. Selain itu terdapat juga soft toys, cloth books dan juga lampin kain semuanya kami pilih sendiri bagi menjamin kualiti yang berterusan.

General Information

  • Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami melalui
  • SMS: 010-3340589

Awards

  • Kosmo 9 September 2009
  • Majalah Feminin Februari 2010
  • Majalah Pa&Ma Jun 2011
  • Majalah NUR Julai 2011

Email

  • comellote.corner@gmail.com

Website

  • http://www.comellote.com
Facebook

Ok dah macam sponsor post je kan ? bukan ya , saya masuk contest ni bukan sponsor post , jom join ramai-ramai dengan klik ?SINI