Assalamualaikum dan hai semua .. apa khabar ? lama saya tak bersiaran kan , saya agak sibuk dengan order keluar masuk baju pra sekolah 2018. Fuh memang mendapat sambutan hangat .. testimoni banyakkk saya yang tak sempat update. Ya lah dengan tempahan jahitan pun banyak dan saya juga menanti hari nak besalin ni. Kalau ada masa memang saya tidur aje. Tapi ya lah .. letih pun kerja tetap jalan ya. Saya ni kerja tidak ber gaji bulanan , jadi tak boleh stop demi anak-anak tersayang. Suami saya masih belum dapat kerja laa .. huhuhu sadis. Dugaan berbisnes macam-macam la hai …
Assalamalaikum dan hai semua .. meh tengok koleksi bag periuk noxxa keluaran saya sendiri. Jenama takdok la lagi… Saya jahit bag periuk noxxa setelah di beri oleh cikgu tempat saya belajar menjahit dahulu. Saya terima dan sahut cabaran untuk jahit bag periuk noxxa ini. Beberapa kali juga saya cuba buat sample meggunakan kain sendiri dahulu. Akhirnya dah di luluskan oleh cikgu baru lah saya jahit ke semua bag tempahan dari pelanggan. Kalau nak tempah juga jangan lupa hubungi saya di talian 011-32095406 . Whatsapp je tau … tak mau call. Saya tak kan angkat punya. Hihi Allhamdulillah , ada tempahan …
Rasa nak menjerit bila tersalah beli jarum  mesin jahit . Eh bukan salah beli. Memang tak tahu pun. Bila dah balik rumah tengok balik dengan bekas jarum yang lama baru lah tahu. Dan secepat kilat kita google kod dia. Kenapa lah tak google sebelum ke kedai. Bukan nya dekat … wuuuwuwuwu dan sebenarnya lagi tak sabar nak jahit blouse tu. Kain satin . Tak sabar tengok hasilnya. Dan pertama kali nak jahit satin pun. KOD    Untuk    MESIN YG SESUAI