Bag periuk Noxxa di jahit dengan penuh kasih sayang

Assalamalaikum dan hai semua .. meh tengok koleksi bag periuk noxxa keluaran saya sendiri. Jenama takdok la lagi… Saya jahit bag periuk noxxa setelah di beri oleh cikgu tempat saya belajar menjahit dahulu. Saya terima dan sahut cabaran untuk jahit bag periuk noxxa ini. Beberapa kali juga saya cuba buat sample meggunakan kain sendiri dahulu. Akhirnya dah di luluskan oleh cikgu baru lah saya jahit ke semua bag tempahan dari pelanggan. Kalau nak tempah juga jangan lupa hubungi saya di talian 011-32095406 . Whatsapp je tau … tak mau call. Saya tak kan angkat punya. Hihi Allhamdulillah , ada tempahan…

Continue reading

KOD jarum mesin yang sesuai dengan mesin

Rasa nak menjerit bila tersalah beli jarum  mesin jahit . Eh bukan salah beli. Memang tak tahu pun. Bila dah balik rumah tengok balik dengan bekas jarum yang lama baru lah tahu. Dan secepat kilat kita google kod dia. Kenapa lah tak google sebelum ke kedai. Bukan nya dekat … wuuuwuwuwu dan sebenarnya lagi tak sabar nak jahit blouse tu. Kain satin . Tak sabar tengok hasilnya. Dan pertama kali nak jahit satin pun. KOD    Untuk    MESIN YG SESUAI Please follow and like us:200

Continue reading