Bag periuk Noxxa di jahit dengan penuh kasih sayang

Assalamalaikum dan hai semua .. meh tengok koleksi bag periuk noxxa keluaran saya sendiri. Jenama takdok la lagi… Saya jahit bag periuk noxxa setelah di beri oleh cikgu tempat saya belajar menjahit dahulu. Saya terima dan sahut cabaran untuk jahit bag periuk noxxa ini. Beberapa kali juga saya cuba buat sample meggunakan kain sendiri dahulu. Akhirnya dah di luluskan oleh cikgu baru lah saya jahit ke semua bag tempahan dari pelanggan. Kalau nak tempah juga jangan lupa hubungi saya di talian 011-32095406 . Whatsapp je tau … tak mau call. Saya tak kan angkat punya. Hihi Allhamdulillah , ada tempahan…

Continue reading

Make 11.11 Fly – Traveloka ada buat promosi sempena sale 11.11 tahun ini.

Assalamualaikum dan hai sekali lagi. Puanbee tengah rajin nak menulis ni. Meh nak kabo kan promosi terkini sempena 11.11. Semua website online sibuk la buat promosi 11.11 ni. Puanbee pun sibuk la ambik tahu kot kot ada yang berkenan kan. Pssstt 11.11 besday anak lelaki saya. Meh bagi hadiah meh. Ada yang berhajat nak fly fly dengan keluarga sempena cuti sekolah atau korang yang dah memang kerja 24 jam fly tu mari lah tengok promosi terkini TRAVELOKA. Jangan lambat bertindak nanti melepas. Pada 10.11.17 11.11.17 12.11.17 Traveloka mengadakan promosi pergi ke mana sahaja. Minimum 2 pax termasuk penerbangan pergi balik. …

Continue reading

#MYTravelAdventure – Sehari di SAFARI PARK BUKIT GAMBANG

Hai semua. Cerita #MYTravelAdventure ini khas buat Traveloka , demi support contest mereka untuk blogger. Ampun terlewat agak sibuk. Gambar ni semua adalah hasil jalan-jalan dalam Malaysia pada tahun 2015. Tapi belum pernah di publish di blog. Saya pergi masa tu memang tak rancang. Jika korang semua jenis travel sesuka hati je boleh lah geng. Jam 11 malam macam tu suami cakap jom jalan. Kita pun terus pack baju masuk dalam kereta jalan. #MYTravelAdventure kali ini kami pergi ke Gambang Waterpark dan Safari Park yang terletak di Bukit Gambang Kuantan Pahang. Kalau rajin nak tengok gambar boleh ke instagram tapi kena…

Continue reading

KOLEKSI RAYA RIZMAN RUZAINI DI FASHION VALET

Hi.. Seperti tahun-tahun yang lepas Rizman Ruzaini bersama-sama dengan fashion Valet mengeluarkan koleksi untuk Raya dan begitu juga tahun ini dimana koleksi raya 2017  dengan nama Julliette dan Romeo di lancarkan. Untuk permulaan koleksi kali ni  hanya dijual di semua outlet Fashion Valet di Pavllion, Bangsar , Singapore dan di Publika sahaja sehingga kelmarin (14 mei 2017) . Untuk jualan online ianya masih belum dikemas kini.Mungkin akan ada dalam masa terdekat ini. kalau tahun lepas Koleksi raya dari RR ni banyak bermain dengan campuran warna tapi bagi tahun 2017 ,RR lebih banyak menghasilkan koleksi mereka dengan menambah kain Lace di…

Continue reading