Tadi , nampak seorang blogger update status tanya pageview blog di facebooknya. Baru lah tergerak hati nak tengok pageview blog sendiri. Ok lah pageview ni sebab jarang sangat update blog sekarang. Tetapi saya menerima traffic 100% dari google. Mereka mencari info dan kebanyakkan tips yang saya tulis dari pengalaman saya sendiri. Sebenarnya saya ada masaalah theme blog. Kalau anda perasan kejap-kejap tukar. Saya tengah mencari theme yang betul betul kena dengan jiwa. Header dalam proses. Kemudian saya akan buat sesuatu untuk mendapatkan income menggunakan blog ini. Saya tak rasa ada blogger guna cara ini lagi. Saya nak cuba dahulu sendiri. …
Anda sukar mencari perfume/pewangi kegemaran yang tahan lebih lama ? . De’Xandra perfumes jawapannya!! Pewangi De’Xandra adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA SETANDING original.Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia bagi memudahkan PENGGEMAR PEWANGI memilih. Keterangan Produk:- Produk bumiputra (halal) Tahan Lama (more than 8 hours) Mudah di bawa ke mana-mana (ringan) Pati Original & Alkohol First Grade Setanding Produk Antarabangsa Haruman terkenal (TOP perfume) – Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA Boleh di bawa SOLAT READY STOCK Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia 35ml …
Salam buat Salam Media. Terlebih dahulu siapa Salam Media ? Salam Media adalah satu tapak pengiklanan yang memfokoskan kepada penulisan di Blog atau media social lain seperti Facebook , Instagram , Twitter dan lain-lain media social yang tumbuh bagai cendawan pada masa kini. Unik nya Salam Media. Mereka adalah satu-satunya tapak pengiklanan yang mejadikan “patuh syariah” sebagai penunggak syarat untuk beriklan dan seterusnya memberi manfaat  yang baik kepada pengguna media social.
Beberapa bulan lepas. September 2012. Saya telah di lamar oleh satu agensi kerajaan , hendak bekerja sama untuk menerbitkan artikel setiap bulan secara berkala. Saya letakkan harga sekian-sekian , beliau berkata .. “oh , boleh kurangkan lagi ? sebab hendak buat atrikel setiap bulan , seperti yang telah di lakukan oleh pihak akhbar bla bla bla “. Jadi saya fikirkan , mungkin setelah kurangkan harga , beliau akan memberi “job” berterusan sepanjang tahun , saya berkira-kira sebulan dengan RMXXX pun boleh la. Kalau setahun dah jadi RMXXXX. Peace .. peace juga .. #eh ?
Sponsor post untuk penaja kontest duit raya puanbee.com 🙂 Peluang Menambahkan Visitor Dari Search Engine di tawarkan oleh Malaysia Network iaitu sebuah web yang menawarkan perkhidmatan direktori untuk semua web/blog yang terdapat di malaysia ni .. Pemilik web/blog perniagaan amatlah di alu – alukan , ianya 100% percuma .. alaa korang , web direktori seolah-olah satu tempat untuk orang membuat rujukan web/blog jenis apa yang diorang nak cari , ala-ala kamus gitu .. Apa kebaikkan yang korang dapat ?