Pageview sebulan blog Puanbee.com

Tadi , nampak seorang blogger update status tanya pageview blog di facebooknya. Baru lah tergerak hati nak tengok pageview blog sendiri. Ok lah pageview ni sebab jarang sangat update blog sekarang. Tetapi saya menerima traffic 100% dari google. Mereka mencari info dan kebanyakkan tips yang saya tulis dari pengalaman saya sendiri. Sebenarnya saya ada masaalah theme blog. Kalau anda perasan kejap-kejap tukar. Saya tengah mencari theme yang betul betul kena dengan jiwa. Header dalam proses. Kemudian saya akan buat sesuatu untuk mendapatkan income menggunakan blog ini. Saya tak rasa ada blogger guna cara ini lagi. Saya nak cuba dahulu sendiri. Untung ka rugi buat macam tu.

Allhamdulillah. Rezeki ALLAH nak bagi. Duduk diam-diam tiap bulan duit masuk dari adsense dan initty (tipu , tak lah duduk diam sangat sebenarnya ). Kalau tak ada rezeki tu buat macam mana pun tak dapat juga kan. Yang penting tak berhenti berusaha dan teruskan buat apa kita suka. Pedulikan apa orang kata. BLOG adaalah hobi saya dengan penuh minat. Belum masa nak bersara. Insyallah anak dah besar sikit nanti boleh update gila-gila. Minta anak jadi editor pun boleh. Berangan sebentar.

Di bawah adalah gambar pageview untuk sebulan bagi bulan MAY (tak cukup hari lagi ) , bulan APRIL dan bulan MAC. 
pv 4

pv 2 Read More

Perfume De’Xandra tahan lama setanding butik original dan murah

Anda sukar mencari perfume/pewangi kegemaran yang tahan lebih lama ? . De’Xandra perfumes jawapannya!! Pewangi De’Xandra adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA SETANDING original.Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA .

Dengan pengalaman jualan perfumes ini, kami hanya membawa masuk perfumes-perfumes yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia bagi memudahkan PENGGEMAR PEWANGI memilih.

De'Xandra perfumes

Keterangan Produk:-

  1. Produk bumiputra (halal)
  2. Tahan Lama (more than 8 hours)
  3. Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
  4. Pati Original & Alkohol First Grade
  5. Setanding Produk Antarabangsa
  6. Haruman terkenal (TOP perfume) – Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
  7. Boleh di bawa SOLAT
  8. READY STOCK
  9. Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
  10. 35ml , EDP

Testimoni De'Xandra perfumes

APA YANG ANDA DAPAT?

  • Harga berpatutan berbanding di luar
  • Jimat KOS sampingan anda (tol,petrol dan masa)
  • Tak perlu hadap JEM dan risiko SAMAN PARKING
  •  Kami hantar sampai DEPAN PINTU RUMAH anda menggunakan POS LAJU!!

HARGA: RM69 EXCLUDE POSTAGE (35ML)
HARGA: RM69 EXCLUDE POSTAGE (35ML)
HARGA: RM69 EXCLUDE POSTAGE (35ML)
BERMINAT UNTUK ORDER :

Mesej di FACEBOOK KAMI  — > klik Perfume De’Xandra

CALL/SMS/WHATSAPP : 017-964 8186 (Ain)

PEMBELIAN ANDA DIJAMIN:

  1. SELAMAT.
  2. SAMPAI DALAM MASA DIJANJIKAN.
  3. AFTER SALES SUPPORT
  4. BELI HARI NI, POS HARI NI
  5. DAPAT BARANG SEPERTI YANG DITAWARKAN
  6. JAMINAN ANDA PASTI BERPUAS HATI!!

APA TUNGGU LAGI!! JOMLAH WANGI BERSAMA DE’XANDRA!!

JEMPUT MASUK PAGES PERFUME SAYA:  Perfume Shopping Mall Termurah

Salam Media Berfungsi Sebagai Ejen Pengiklanan Blog & Pengguna Media Social

Salam buat Salam Media.

Terlebih dahulu siapa Salam Media ? Salam Media adalah satu tapak pengiklanan yang memfokoskan kepada penulisan di Blog atau media social lain seperti Facebook , Instagram , Twitter dan lain-lain media social yang tumbuh bagai cendawan pada masa kini. Unik nya Salam Media. Mereka adalah satu-satunya tapak pengiklanan yang mejadikan “patuh syariah” sebagai penunggak syarat untuk beriklan dan seterusnya memberi manfaat  yang baik kepada pengguna media social.

salam media adsvertising company malaysia Read More

pusat sumber

Rezeki itu bukan milikku

Beberapa bulan lepas. September 2012. Saya telah di lamar oleh satu agensi kerajaan , hendak bekerja sama untuk menerbitkan artikel setiap bulan secara berkala. Saya letakkan harga sekian-sekian , beliau berkata .. “oh , boleh kurangkan lagi ? sebab hendak buat atrikel setiap bulan , seperti yang telah di lakukan oleh pihak akhbar bla bla bla “.

Jadi saya fikirkan , mungkin setelah kurangkan harga , beliau akan memberi “job” berterusan sepanjang tahun , saya berkira-kira sebulan dengan RMXXX pun boleh la. Kalau setahun dah jadi RMXXXX.

pusat sumber

Peace .. peace juga .. #eh ? Read More

malaysia direktori percuma

Malaysia Website Directory Peluang Menambahkan Visitor Dari Search Engine

Sponsor post untuk penaja kontest duit raya puanbee.com 🙂

Peluang Menambahkan Visitor Dari Search Engine di tawarkan oleh Malaysia Network iaitu sebuah web yang menawarkan perkhidmatan direktori untuk semua web/blog yang terdapat di malaysia ni .. Pemilik web/blog perniagaan amatlah di alu – alukan , ianya 100% percuma ..

malaysia direktori percuma
malaysia direktori percuma

alaa korang , web direktori seolah-olah satu tempat untuk orang membuat rujukan web/blog jenis apa yang diorang nak cari , ala-ala kamus gitu ..

Apa kebaikkan yang korang dapat ? Read More

Nak Beli kasut jogging lah…

Entah kenapa tiba-tiba celik mata hari ni duk teringat-ingat kat kasut sukan nih, tengok yang kaler merah dan unggu tuh…bestnya kalo dapat tuh, tapi nak pakai pergi mana dah lah malas nak bersenam-senam nih…biasa buat senaman jari jer…nak aerobik dalam rumah je , tapi tertarik betul lah design merah tuh…..

eh Al – ikhsan ada bagi cash voucher Rm50 tau…korang nak pergilah website AL-ikhsan..bee baru jer daftar tadi, mintak-mintak dapat , barang free jangan ditolak yer haruslah guna sebaik mungkin…Cantik-cantik belako kasut AL-Ikhsan nih….

Erk …yang mana ok ? merah ker pepel tuh ? tak tahu nak pakai p mana tapi nak beli jugak satu hari nanti..hehehe ala barang murah-murah jer mampu beli pun ….lepas tuh nak belikan kasut sukan untuk budak2 nih..hah semua ikot ibu jogging yer….tapi tulah budak-budak kaki cepat benor memanjangnya…si baby tuh beli kasut or sandal setiap 2 bulan ,

kakak n una dah perlahan sikit tumbesaran kaki tuh, lagipun boleh turun temurun…kasut , sandal , penuh dalam almari saya nih antara banyak-banyak barang perempuan kan saya suka beli kasut…hahah pastu tak pakai sangat nak jalan pakai selipar jer..pastu dah rimas tengok almari tu penuh , bungkus bawak balik kampung bagi jer mak melaram..heheh kaki sama saiz kan……MR kay geleng kepala sokmo…tak dapat buat apa dengan aktiviti bini dia..tapi baju atau beg memang kurang membeli..bisa beli baju anak-anak jer….bukan apa..susah nak beli baju sendiri (tak do saiz) wawawa alasan semata..sebab bee suka pakai T-shirt jer kalo jejalan….so tak yah lah beli selalu..bagi peluang kat anak-anak lah yer…anak dara tiga orang tuh..kalau nak beli sumting kena beli 3 sekali gussss….jangan beli satu nanti merajuk, masuk bilik tak nk makan payah nak pujuk..ishh buruk benor perangai ikut sapa? ikut ibu kata ayahnya..heheehee..

korang macam mana ? merah ? pepel ?

Testimoni Pelanggan Pertama

Salam Bahagia 🙂

Wah wah dah ada testimoni , ehem bee suka ..terima kasih tetikus rosak a.k.a juenita sebab beri testimoni yang baik-baik walaupun baru beberapa hari jue melatak kan banner iklan nya di blog puanbee.com , badan ku yang lenguh-lenguh akibat berjalan satu hari dengan BFF pun hilang tengok email dari jue menyatakan beliau dah buat entri testimoni itu ..

Alhamdulillah kalau pelanggan happy bee lagi happy , takut juga tak beri pulangan setanding kepada pengiklan kan , tapi jue puas hati bee syukur saja ..hehe…

Jue a.k.a tetikus rosak cakap ..dengan iklan di blog puanbee ..boleh tahan…..

So meh ler tengok testimoni beliau disini …ehemm..jue bee nak minta copy sikit lah nak letak kan dalam page di atas tu sebagai pelaris ..ekeke lain mcm je bunyi nya erk ..pelaris..haha…

Testimoni dari jue klik sini

 

Nak beriklan ? klik sini pula 🙂

 

Alhamdulillah rezeki anak-anak.. 🙂