ibu

Tips ajar anak berhenti pakai diapers , Kongsi dari pengalaman.

Assalamualaikum dan Hai , yang baca post tips ajar anak berhenti pakai diapers ini mesti lah ibu bapa yang baru nak ajar anak supaya pandai ke tandas dan tak perlu pakai diapers buat kali pertama kan  ? Allhamdulillah saya ada empat  orang anak dan ini kali pertama saya nak beri tips pengalaman ni rasanya. Sebab sebelum ni …

Tips ajar anak berhenti pakai diapers , Kongsi dari pengalaman.Read More »

Apa itu Paedophilia atau paedophile atau PEDOPHILES.

Tengah sembang dengan kawan , terbaca satu petikan perkongsian dari Biru Laut  . Jadi saya terfikir untuk berkongsi di sini. Saya ada 3 anak perempuan , dan saya kurang update gambar anak-anak. Ini adalah salah satu sebab.. Terlalu banyak kes melibatkan kanak-kanak , hampir setiap hari. Saya tak sanggup tengok gambar kanak-kanak yang di sumbatkan dalam …

Apa itu Paedophilia atau paedophile atau PEDOPHILES.Read More »

Hadiah untuk ibu

Hadiah yang di beri kakak tak kira masa. Bukan sahaja sempena hari ibu, hari lahir malahan kakak memang suka bagi hadiah. Balik dari sekolah ada je benda yang di beri , kadang-kadang kakak buat kad dan tampal di peti ais .. kadang-kadang kakak bagi benda kecil-kecil , dua hadiah di bawah pun di beri setiap …

Hadiah untuk ibuRead More »