View di Langkawi Hotels dan Borong Coklat

View di Langkawi Hotels dan Borong Coklat

Hey you guys, i’m eating chocolate now. Hershey’s Kisses. Sedap sangat hahaha. Siapa-siapa yang hantu coklat macam i ni, mesti tahu kelazatan dan keenakan coklat ni. Ni adalah antara coklat favourite yang I memang akan beli kalau pergi langkawi. Rugi kalau datang langkawi tak shopping coklat coz harga dia murah la berbanding dekat KL tu. […]

Bersantai di teluk kemang port dickson

Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr … Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya … Nak info ke ? Nanti la …. update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … […]

Day 1 : Check in di The Legend Cherating Resort

Day 1 : Check in di The Legend Cherating Resort

Menghilangkan diri seketika dari dunia blog kerana saya dan keluarga pergi bercuti. Percutian kali ini saya tinggal di The Legend Cherating .  Kerana saya menang pakej hotel disini di dalam contest yang di anjurkan oleh kujie2.com. Terima kasih di ucapkan kepada Puan Kujie dan suami kerana memilih saya sebagai pemenang tersebut. Tempat tidur percuma.. 🙂 aumm […]

Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

Jika anda menjalankan perniagaan restoran , hotel , buffet , gerai , stimbot .. atau apa-apa jenis makanan yang korang jual korang boleh mula beriklan di Saji.my . Saji.my adalah sebuah website yang menyediakan review makanan dan lokasi terletaknya makanan dari Malaysia , makanan yang hebat-hebat , makanan yang sedap-sedap dari pelbagai kategori di satu […]

Hotel Bajet Di Lumut

Hotel Bajet Di Lumut

Kali ni nak berkongsi hotel bajet yang terdapat di lumut .. selepas makan di restoran D’ Malee Classic tu kami tak segera pulang ke Taiping tapi singgah di hotel bajet yang terdapat berhampiran .. tidur hotel best .. ehem2 Masih mood bercuti tapi pelahan-lahan selesaikan kerja tertunggak , blog saya adalah kerja saya .. ada […]