View di Langkawi Hotels dan Borong Coklat

Hey you guys, i’m eating chocolate now. Hershey’s Kisses. Sedap sangat hahaha. Siapa-siapa yang hantu coklat macam i ni, mesti tahu kelazatan dan keenakan coklat ni. Ni adalah antara coklat favourite yang I memang akan beli kalau pergi langkawi. Rugi kalau datang langkawi tak shopping coklat coz harga dia murah la berbanding dekat KL tu. Kredit imej: Google Images Well baru-baru ni I kena pergi langkawi for work purpose. So alang-alang pergi ke sana, borong la coklat sikit untuk souvenier kawan-kawan opis, family and keperluan diri sendiri. Dalam sedar tak sedar I punye borong coklat ni sampai la beratus-ratus ringgit…

Continue reading

Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr … Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya … Nak info ke ? Nanti la …. update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Continue reading

Day 1 : Check in di The Legend Cherating Resort

Menghilangkan diri seketika dari dunia blog kerana saya dan keluarga pergi bercuti. Percutian kali ini saya tinggal di The Legend Cherating .  Kerana saya menang pakej hotel disini di dalam contest yang di anjurkan oleh kujie2.com. Terima kasih di ucapkan kepada Puan Kujie dan suami kerana memilih saya sebagai pemenang tersebut. Tempat tidur percuma.. 🙂 aumm ~ Tetapi ini bukan lah percutian romantik sebab bawa keluarga .. berkongsi satu bilik dengan semua yang pergi. Untung sebab bilik villa di hotel legend cherating ni memang besar , jadi semua tidur di dalam satu bilik. Jimat disini boleh berjalan lebih banyak tempat. Percutian…

Continue reading

Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

food blog

Jika anda menjalankan perniagaan restoran , hotel , buffet , gerai , stimbot .. atau apa-apa jenis makanan yang korang jual korang boleh mula beriklan di Saji.my . Saji.my adalah sebuah website yang menyediakan review makanan dan lokasi terletaknya makanan dari Malaysia , makanan yang hebat-hebat , makanan yang sedap-sedap dari pelbagai kategori di satu tempat bagi memudahkan pengguna membuat rujukan bagi mencari tempat mana hendak dituju ketika mencari makanan sedap-sedap untuk di jamu kepada keluarga dan sahabat handai tak kira dari mana pun ia. Bersempena kedatangan Ramadahn Al- Mubarak ni , saya pasti ramai orang sangat suka menjamu selera…

Continue reading