Bersantai di teluk kemang port dickson

Menghabiskan cuti sekolah di tepi pantai teluk kemang port dickson , saja habiskan waktu disini , nak jalan jauh-jauh no bajet lorrr … Kami 3 keluarga share duit sewa apartment , harga baik punya … Nak info ke ? Nanti la …. update live saja ni .. bye2 lepas maghrib nak bbq tepi pantai … siyokk …

Continue reading

Day 1 @ Corus Paradise Resort Port Dickson

Salam ramadhan kepada umat islam yang berpuasa di hari pertama ini.. siapa pergi terawih semalam ? harap2 ramai lah ye.. PB juga tak pergi huhuhu sedih .. rasa nak gagah pergi juga terawih bawak anak-anak .. agak-agak si laila yang 2 tahun tu buat hal tak di masjid ? siapa pernah bawak anak 2 tahun ke masjid ?

Dah 2 hari PB tak bersiaran sebenarnya , ada yang tinggalkan komen , apa mereka tak layak disenaraikan ke ? bukan gitu ye .. PB tak online , entri semua auto dan kalau dah disenaraikan tu PB dah tengok , kalau belum PB tak baca lagi entri tu ..sooo tunggu je.. jangan risau lambat atau cepat PB akan tengok juga artikle korang ..

Pergi ke port dickson hari sabtu kelmarin , kot-kot lah boleh mandi manda sambil2 tu kan , tapi tak boleh banyak halangan di tempuhi , memandangkan adik dah booking hotel untuk keluarga PB utk semalam so gagah berangkat juga ..

Ni nak cerita kan hal hotel je boleh tak ?

wah lama tak pergi holiday dan duduk di hotel,kalau dulu semasa aliya (anak sulung PB) berumur sekitar 1-4 tahun , tiap2 tahun mesti 2 kali pergi holiday atas tajaan , entah kenapa sejak dua menjak ni syarikat en suami dah tak de tajaan untuk famili bercuti hanya perkerja saja .. huhu kalau orang berduit lain lah , orang status sederhana mcm PB ni tunggu Free aje .. kehkehkeh ..
Continue reading