(OST Sejuta Cinta Marshanda ) Lirik lagu Marshanda Sejuta Cinta Marshanda

Share

Lirik lagu Marshanda Sejuta Cinta (OST Sejuta Cinta Marshanda)

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Mungkin ini sudah suratan
Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Reff:
Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya
‘tuk selamanya

Back to Reff: 2x

Sudah memang sudah

Lirik Cuma Aku by Heliza Helmi

Share

Cuma aku … Cuma aku…..Pagi-pagi tengok you tube termelekat lah pada video si heliza helmi ni..wah cute sungguh lah heliza helmi ni kalau bee lelaki dah lama tergoda ekeke..jom layan ahah!..

Cuma aku..
Yang memuja dalam diam..
Yang mendamba dalam pejam…
Yang mencinta dalam kelam…

Cuma aku…
Yang mengharap akan sinar…
Pada rindu yang penuh nanar…
Lewat cahaya yang tertebar…
Di kaki langit aku meratap penuh sabar…

Cuma aku…
Menanti akan cinta…
Lewat indahnya awan mega…
Di kaki langit waktu senja…
Menunggu akan hadirnya dia…
Menemani ku menikmati cinta…

Dan cuma aku juga…
Yang memuja..
Bidadari yang tercipta…
Lewat indahnya pelangi yang tertera…
Masih bisakah…
Cinta itu menemui aku…

Cuma aku…

Diam….

P/S : Videa boleh serach di youtube yekk

Fesyen Abaya , Kaftan Dan Jubah!!

Share

Tertarik dengan fesyen Abaya , Kaftan dan jubah lah sekrang ni..haha tapi kalau beli bee nak pakai terjah ke mana yer ? sebab bee memang jenis simple jer dalam berpakaian nih..t-shirt dan seluar jeans nak lawo sikit bee pakai blouse..baju kurung kalau nak pergi majlis jer..lain tu kurang lah..tapi kelmarin masa sesaja sukat segala butik yang ado tu..bee tertarik lah ..haha siap try lagi u! rasa macam sopan jer pakai baju cenggini…cantik..hihik..

kawan-kawan suka tak fesyen begini ? kalau cikgu ke, kerja opis ke boleh lah kan bergaya begini….

sukanyer kaftan pepel tu..harga tak mahal sangat ..berbaloi lah…jubah sebelah tu sulam nya pun menarik..nih semua mai dari pakistan!

Ini pulak abaya..hehe bee tanya pada owner apa beza abaya dgn jubah ? korang tau apa perbezaanya ? Hanya berbeza pada butang ..abaya ada butang dan kena suai padan dgn seluar atau kain kat dalam ..jubah pulak tak perlu ! itu saja..lain semua sama….

kaftn kuning tu..sebelah nya jubah!
lawo lawo belaka lah!

Tengok sulam pada abaya nih..tebal sungguh sekali rasa macam tk sesuai pun ada bee pakai…tak sesuai dgn jiwa ala-ala rock..hiksss..tapi minat lah jauh di lubuk hati…Bulat nyer muka bee..aww!!
Suka tak ? bee nak buat bisnes ni ok tak ? haha sambil menyelam minum air…sekian!