(OST Sejuta Cinta Marshanda ) Lirik lagu Marshanda Sejuta Cinta Marshanda

Lirik lagu Marshanda Sejuta Cinta (OST Sejuta Cinta Marshanda) Sudah memang sudah Perjalanan cinta berakhir sudah Engkau pergi ‘tuk selamanya ‘tuk selamanya Mungkin ini sudah suratan Engkau dan diriku tak bisa bersama Mungkin ini sudah suratan Sudah suratan Reff: Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku Aku disini dengan sejuta cinta untukmu Jangan kau pergi untuk […]

Lirik Cuma Aku by Heliza Helmi

Cuma aku … Cuma aku…..Pagi-pagi tengok you tube termelekat lah pada video si heliza helmi ni..wah cute sungguh lah heliza helmi ni kalau bee lelaki dah lama tergoda ekeke..jom layan ahah!.. Cuma aku.. Yang memuja dalam diam.. Yang mendamba dalam pejam… Yang mencinta dalam kelam… Cuma aku… Yang mengharap akan sinar… Pada rindu yang penuh […]

Fesyen Abaya , Kaftan Dan Jubah!!

Fesyen Abaya , Kaftan Dan Jubah!!

Tertarik dengan fesyen Abaya , Kaftan dan jubah lah sekrang ni..haha tapi kalau beli bee nak pakai terjah ke mana yer ? sebab bee memang jenis simple jer dalam berpakaian nih..t-shirt dan seluar jeans nak lawo sikit bee pakai blouse..baju kurung kalau nak pergi majlis jer..lain tu kurang lah..tapi kelmarin masa sesaja sukat segala butik […]