GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017

Assalamualaikum dan hai blogger dan pembaca semua, Saja nak bagi sokongan buat sahabat blogger diana yang anjurkan giveaway ni. Tak dak benda nak update di blog ni pun haa .. Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk […]

Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com

Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com

Assalamualaikum dan Haiiiii … Giveaway dan bloglist ni saya join sebab saya suka produk shaklee. Lagipun sis Raihanah rajin singgah dan komen di blog saya. Tak ada apa saya nak beri kepada pelawat setia melainkan memberikan sokongan begini. Blog vitamin-cerdik.com , selain dari menjual produk shaklee ianya juga banyak menyelitkan entri kesihatan. Saya suka baca […]

Pemenang bertuah giveaway gold coin di blog puanbee

Pemenang bertuah giveaway gold coin di blog puanbee

Bismillah… dengan ini saya ingin berterma kasih kepada rakan blogger yang sudi menyertai giveaway gold coin anjuran blog puanbee. Sungguh jauh di sudut hatiku ini .. rasa sangat sangat berterima kasih. Tak ada lah besar sangat hadiah nya. Tapi simpan lah sebagai barang antik ye. Kita dah ada pemenang , semalam saya dah umumkan di […]

Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g dari blog puanbee.com

Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g dari blog puanbee.com

Assalamualaikum dan hai. Siapa nak menang GOLD COIN 0.5g dari blog puanbee.com boleh lah teruskan membaca. Maaf jika terpanjang buat intro sebab puanbee memang suka tulis panjang-panjang. Saya dah lama pasang niat nak buat giveaway di blog ini. Tapi asyik kelaut ja. Sekarang ada mood rajin sikit. Jadi mari lah tengok syarat-syarat untuk menyertai giveaway […]

Menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks hanya dengan menghantar sepotong ayat !! Mudah nye ~

Menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks hanya dengan menghantar sepotong ayat !! Mudah nye ~

Salam .. amacam ada mood nak join giveaway lagi tak ? Jika ada marilah rebut peluang untuk menang iPad dan Mini iPad dari WeeClicks. Weeclicks adalah syarikat pengiklanan baru di Malaysia , bakal menjadi saingan kepada syarikat pengiklanan sedia ada ini. Kita blogger mengalu-alukan syarikat pengiklanan ini. Selain dari iPad Mini dan iPad , 5 […]