Taman KLCC : Cari budak nakal

Foto menarik bagi saya kali ini  bila dapat bersama anak-anak meluangkan masa mandi mana di Taman Klcc .. Nanti update lagi … update ringkas je , nak pergi open house pulak..  Hari ni hari sabtu , korang yang dekat-dekat boleh lah ke sana.. boleh tahan lah tempatnya .. anak-anak mandi tak henggat … Cuba cari budak nakal di mana ? Taraa …. Main-main punya budak 😛 Pesanan : Buat guruku tengok fb banyak gambar di upload dan tag 🙂

Continue reading